Nazwa - ok, troche mi sie z wyzyskiem kojarzy, ale to subiektywne. Natomiast nie nawiazuje w zaden sposob do tresci serwisu. Ja sadzilem, ze strona jest o finansach.
Grafa niezbyt do mnie przemawia - zbyt wieje Paintem, slaby kontrast, niezbyt przyjazne dla oczu kolory.
Suwaki - srednio czytelne, wole proste opisy w stylu "na wyczerpaniu/brak/mamy zapas" w trzech kolorach, jak to jest na komputronik.pl
Do tego masz tylko procentowe wartosci suwakow - bez sensu dla wiekszosci produktow, bo nie wiadomo, ile wynosi 100% - jeden egzemplarz, a moze sto? A wiekszosc nie bedzie pisac w nawiasie nazwy produktu, ile ma maxymalnie sztuk - nawet Ty tego nie napisales w filmiku, tylko dopiero w dziale O nas.
Filmik bym wrzucil na strone glowna, albo na stronie glownej wyjasnil jakos, do czego jest serwis.
Obawiam sie, ze nikt z tego nie bedzie korzystal. Poza tym 19zl miesiecznie to jest duuzo za cos takiego, musialbys miec duzy ruch, by to uzasadnic - a info o ruchu zadnego nie widze.
Przykro mi, ze wyszlo tak negatywnie, ale chce byc szczery. Nie przejmuj sie tez zbytnio - to opinia jednej osoby, a liczy sie opinia ogolu