Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
19 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wrzuć cały kod pliku .htaccess jaki masz na serwerze:)
-

it-spleen - Posty: 706
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Poprzedni plik .htaccess został przeze mnie usunięty;/;/....można powiedzieć że odwaliłem kawał dobrej roboty.
Czy da się z tym coś jeszcze zrobić?
Chyba że źle zrozumiałem... Mam już totalny mętlik w głowie wybaczcie
Czy da się z tym coś jeszcze zrobić?
Chyba że źle zrozumiałem... Mam już totalny mętlik w głowie wybaczcie
Szukasz informacji jak i praktycznych porad na temat e-Biznesu oraz Marketingu Internetowego? Odwiedź więc e-Krezus.pl i rozpocznij swój e-Biznes!
-

TomaszŚwitała - Posty: 60
Standardowy plik WordPress'a:
# BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
# BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 706
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
To ja nie wiem wtedy. U mnie Wordpress automatycznie robi przekierowanie. Możliwe też, że robi to wtyczka All in one seo pack, którą mam zainstalowane na swoich stronach. Tak że może jeszcze tu spróbuj, jeśli nie masz tego zainstalowane.
A i ten standardowy plik .htaccess to się sam tworzy, gdy zmienisz linki bezpośrednie w ustawieniach z tego co zauważyłem.
A i ten standardowy plik .htaccess to się sam tworzy, gdy zmienisz linki bezpośrednie w ustawieniach z tego co zauważyłem.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Ehh..co ja bym bez was zrobił. Niby głupota czyli zmiana bezpośrednich odnośników a na to nie wpadłem.. Teraz jest już wszystko okej i będę mógł zająć się już wszystkim na spokojnie.
Dziękuję wam po raz kolejny i pozdrawiam!
Tomasz Świtała
Dziękuję wam po raz kolejny i pozdrawiam!
Tomasz Świtała
Szukasz informacji jak i praktycznych porad na temat e-Biznesu oraz Marketingu Internetowego? Odwiedź więc e-Krezus.pl i rozpocznij swój e-Biznes!
-

Witam, czy mógłbym prosić o ponowną ocenę mojego bloga? Zmieniło się na nim niewiele aczkolwiek może uda wam się jeszcze coś "wychaczyć" co wymagało by poprawy.
Dziękuję za pomoc oraz rady.
Pozdrawiam.
Dziękuję za pomoc oraz rady.
Pozdrawiam.
-

Cóż , napisałem o htaccess nie zauważyłem 2-giej strony ....
a odnośnie bloga.... mi się podoba - oby tak dalej !
A i to co zauważyłem - masz jakiś problem z komentarzami
a odnośnie bloga.... mi się podoba - oby tak dalej !
A i to co zauważyłem - masz jakiś problem z komentarzami
-

adrianbysiak - Posty: 22
- Miejscowość: Kielce
Tak na razie nie mam zbyt dużego ruchu na stronie a śmiem twierdzić że nie ma go w cale po moich codziennych badaniach w GoogleAnalitics, mam nadzieje że się to zmieni.
Ma ktoś jakiś pomysł odnośnie zwiększenia ruchu na moim blogu?
Wszystkie sugestie mile widziane
Pozdrawiam
Ma ktoś jakiś pomysł odnośnie zwiększenia ruchu na moim blogu?
Wszystkie sugestie mile widziane
Pozdrawiam
-

Na początek proponuje troszkę popisać - bo tak na logikę - po co ruch kiedy nie ma treści ?
Dopóki nie będzie treści - ludzie nie będą powracać - a chyba o to chodzi by powracali , w ten sposób ruch będzie szedł w górę...
Kiedy jednak już trochę fajnych treści wrzucisz, polecam zgłosić bloga do dużych katalogów, typu onet, wp, interia, gazeta,
następnym dobrym krokiem będzie komentowanie blogów innych - wpisując tam link i zostawiając sensowny komentarz ludzie będą wchodzić - jeśli Twój blog ich zainteresuje jest szansa że będą wracać...
Dopóki nie będzie treści - ludzie nie będą powracać - a chyba o to chodzi by powracali , w ten sposób ruch będzie szedł w górę...
Kiedy jednak już trochę fajnych treści wrzucisz, polecam zgłosić bloga do dużych katalogów, typu onet, wp, interia, gazeta,
następnym dobrym krokiem będzie komentowanie blogów innych - wpisując tam link i zostawiając sensowny komentarz ludzie będą wchodzić - jeśli Twój blog ich zainteresuje jest szansa że będą wracać...
-

adrianbysiak - Posty: 22
- Miejscowość: Kielce
19 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-