co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"

Dział o chwaleniu się, ale chciałabym zacząć od podziękowania - wszystkim aktywnym uczestnikom forum ;)
Dzięki Waszej pomocy udało mi się zrobić coś, co nie powinno się udać, biorąc pod uwagę zakres mojej wiedzy o budowaniu stron. Dzięki ludziom z forum nie tylko dowiedziałam się co, to jest domena i hosting ale odważyłam się je zakupić - co wyglądało na decyzję życia lub śmierci.
Podziwiam, Krzywego, że tak spokojnie podchodził do moich tysięcznych wątpliwości.
Do haseł forum, (poza "i nie ma głupich pytań") dodałabym "i nie ma pytań bez odpowiedzi" - dzięki temu, mogłam dokonać znaczących zmian w darmowym szablonie wordpress'a wiedząc tylko w przybliżeniu co grane w tym całym kodzie.
Nie mówiąc już o tym, że oprócz odpowiedzi na tysiąc głupich pytań na forum dostałam sporą dawkę pomocy, w postaci zrobienia czegoś za mnie - dzięki Marcinie :D

Dziękuję Wam wszystkim, a ciekawym polecam nowe oblicze "Psychologa On-line" http://eKalinowska.pl

Zdaję sobie sprawę, że jest jeszcze parę drobiazgów do dopracowania, ale jeśli coś się Wam rzuci w oczy, to chętnie sobie uzupełnię listę rzeczy do zrobienia.

Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Ciekawa strona

Postprzez darek795 18 Lip 2010, o 14:51

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ciekawa strona. Jest na niej sporo do poczytania i oglądania w przeciwieństwie do większości blogów na których jest zero treści.

Myślę, że umieszczanie video bardzo bardzo uatrakcyjnia stronę. Więcej filmików.
Najlepiej z własną osobą w roli mentora.

darek795

P. S.

Postprzez darek795 18 Lip 2010, o 18:08

Poza tym to czy strona nie powinna mieć bardziej sprecyzowanej tematyki - zamiast ogólnie psychologia - to jakaś mniejsza działka typu problemy związków męsko damskich czy problemy związane z wychowaniem dzieci.

darek795

Strona o psychologi.

Postprzez D-dos 18 Lip 2010, o 19:03

Strona ciekawa tylko, ja wolę jeżeli w nawigacji jest napisane z dużych liter. :rules: Aha link "warsztaty online" Ci gdzieś uciekł.

Pozdro

Wszystko na temat barda! Forum, serdecznie zapraszamy bardo wejdź, nie pożałujesz.
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
D-dos

zmiany?

Postprzez Elżbieta Kalinowska 26 Lip 2010, o 00:33

@darek795 - właśnie myślę nad zmianami - chyba rzeczywiście zbyt rozległy temat, zresztą on się trochę sam zawęża, bo zdecydowana większość reakcji czytelników dotyczy właśnie różnych trudności w związkach. Być może warto trochę mocniej sprofilować treść. :hmm2:

Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Wróć do Pochwal się!