Dzięki Waszej pomocy udało mi się zrobić coś, co nie powinno się udać, biorąc pod uwagę zakres mojej wiedzy o budowaniu stron. Dzięki ludziom z forum nie tylko dowiedziałam się co, to jest domena i hosting ale odważyłam się je zakupić - co wyglądało na decyzję życia lub śmierci.
Podziwiam, Krzywego, że tak spokojnie podchodził do moich tysięcznych wątpliwości.
Do haseł forum, (poza "i nie ma głupich pytań") dodałabym "i nie ma pytań bez odpowiedzi" - dzięki temu, mogłam dokonać znaczących zmian w darmowym szablonie wordpress'a wiedząc tylko w przybliżeniu co grane w tym całym kodzie.
Nie mówiąc już o tym, że oprócz odpowiedzi na tysiąc głupich pytań na forum dostałam sporą dawkę pomocy, w postaci zrobienia czegoś za mnie - dzięki Marcinie
Dziękuję Wam wszystkim, a ciekawym polecam nowe oblicze "Psychologa On-line" http://eKalinowska.pl
Zdaję sobie sprawę, że jest jeszcze parę drobiazgów do dopracowania, ale jeśli coś się Wam rzuci w oczy, to chętnie sobie uzupełnię listę rzeczy do zrobienia.

Aha link "warsztaty online" Ci gdzieś uciekł.