Jedziemy po kolei:
elementh napisał(a):Masz takie same tytuły na każdej z podstron
Pozmieniane delikatnie - temat do dogłębnego przemyślenia przy pozycjonowaniu strony.
lapti napisał(a):- styl.css linia 17:
KOD: ZAZNACZ WSZYSTKO
#slider ul, #slider li,
na końcu jest zbędny przecinek
Zrobione

lapti napisał(a):w rozdzielczości 1024x768 (używa ktoś jeszcze takiej po za mną?) strona przewija się w poziomie, o jakieś 15px, ponieważ nie zostawiłeś miejsca na pasek przewijania (pionowy). Wydaje mi się, że z łatwością można to zmienić, bo akurat to co mi się przewija, to kawałek obrazka... a przed przewinięciem znika prawy margines
Dałem 24 piksele - sprawdziłem u siebie na takiej rozdzielczości i poziomy pasek się nie pojawia. Jeżeli jeszcze mógłbyś to sprawdzić będę wdzięczny.
lapti napisał(a):formularz kontaktowy wygląda u mnie tragicznie
Może teraz będzie lepiej wyglądał

Generalnie ma być w jednej linijce imię oraz email, reszta na wiadomość
lapti napisał(a):wysłanie formularza powoduje przejście na stronę kontakt.php, gdzie nie masz wcale styli zadeklarowanych...
Straszne błędy, wszystko przez kombinowanie przy google mapach na szybko, poklikałem nie popatrzyłem i mam.
lapti napisał(a):brak opcji przesłania kopii wiadomości z formularza na adres @ wysyłającego
Tego póki co nie będzie, może w innym terminie. W każdym razie warte zaznaczenia
lapti napisał(a):formularz nie waliduje się w locie. Właściwie to nie waliduje się chyba wcale, bo nie uzupełniłem prawidłowo pól, a wiadomość chyba została wysłana - tego też nie wiem, bo nie jest zwracany żaden komunikat.
Wrzuciłem walidacje w locie przez JQuery, co do komunikatu to wyświetla się, powinien się wyświetlać przynajmniej

Jak możesz sprawdź - u mnie wszystko okej.
lapti napisał(a):Więcej nie chce mi się szukać
I tak wiele znalazłeś i jestem bardzo wdzięczny.
Jak ktoś ma jeszcze uwagi - zapraszam !