Właśnie skończyłem robienie wszystkich poprawek na swojej stronie internetowej. Zamierzam ją zgłosić na konkurs (który dosyć dobrze powinien ją rozreklamować), ale najpierw chciałem Was pytać o radę - co na stronie zmienić, dodać, usunąć, czego brakuje i czy się podoba Oceniajcie:
Pod względem użyteczności jest ok ale jak na ofertę którą przedstawia strona to layout nie zachwyca. Proponuję Ci jeszcze popracować nad stroną - stworzyć nowy layout w jasnych i przyjaznych kolorach
Jak napisał przedmówca layout jest po prostu do du... te "przyciski" z linkami są jak ze stron które oglądałem spory czas temu teraz robi się to trochę inaczej także do poprawy. Jeśli szukałbym osoby do stworzenia jakieś strony to twoją zamknąłbym po 5 sekundach.
Sorry za takie słowa ale lepiej oberwać na początku niż potem. I uwierz mi wcale nie wątpię w twoje możliwości.
Będę oceniał jako zwykły użytkownik internetu. "stworzy dla Ciebie efektywną stronę internetową," I po przeczytaniu tego osoba zniknie, strona jest nijaka i nie jest efektywna.
Te przykładowe strony te nie są jakoś wypasione. Może i jest usability, ale warto popracować nad grafiką. Czułem się jak kilka lat wcześniej przeglądając internet. Ktoś już podał strony z projektami, które mogą Cię zainspirować do pracy nad grafiką. Może te słowa Cię urażą, ale wole uderzać prosto z mostu co myślę. Pozdrawiam
No cóż, nie uraziliście mnie (2 osoby tak pisały), tylko otworzyliście oczy. Nad grafiką muszę popracować, strona wydawała mi się fajna do czasu aż uświadomiliście mi, że jest inaczej