Rok założenia: 2008Kontakt
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Fani na facebooku

Postprzez Michał Otroszczenko
napisane: 10 Lip 2011, o 22:08

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Tak na marginesie: fajną masz grupę docelową - na facebooku prawie same nastolatki 15-16 lat lubią Twoją stronę :)

Michał Otroszczenko

Miejscowość: Warszawa

Ja już bym sobie darował ;)

Postprzez Edwin Lewczuk
napisane: 28 Lip 2011, o 00:48

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Michał Otroszczenko napisał(a):Tak na marginesie: fajną masz grupę docelową - na facebooku prawie same nastolatki 15-16 lat lubią Twoją stronę :)

Według mnie to zwykłe wykupione "Lubię to"

Co do całego tego biznesu musiałbyś zaproponować przyszłym osobom które chciały by umieścić reklamę u ciebie. Coś co zainteresuje taką osobę. To że właściciel pierwowzoru zarobił tą kasę związane było tylko z tym że sprawa miała dość duży rozgłoś w internecie a dochody z reklam dla ich właścicieli są po prostu żadne. Przynajmniej mi nie udało się uzyskać żadnych informacji na ten temat.

Awatar użytkownika
Edwin Lewczuk

Zysk dla tych którzy się tam reklamowali to oczywiście dodatkowa reklama, zwiększanie świadomości marki i tak dalej.

Wszystko to powiązane z tym, że http://www.milliondollarhomepage.com/ zyskał duży rozgłos w internecie i nie tylko.

Fakt faktem pomysł z mapą jest dość ciekawy i chyba oryginalny w tym temacie. ale z tego co widzę na tym się kończy
chyba, że posiadasz lub wymyślisz sposób na rozgłos/reklamę tego projektu dając tym samym wartość reklamy u Ciebie.

Jeśli nie to ja jako osoba chcąca się zareklamować, wchodząc na Twoją stronę widzę ciekawą tablicę do zareklamowania
się w miejscu uczęszczanym głównie przez właściciela tej tablicy. Tak więc dla mnie reklama tam nie ma sensu.

Gdybyś jednak chciał kontynuować ten projekt bo wierzysz w to co robisz - polecam książkę "Hipnotyczny marketing" Joe Vitale.

Może wraz z zawartymi tam radami i przykładami wpadniesz na pomysł jak to zrobić aby odnieść podobny sukces do sukcesu właściciela strony na której się wzorowałeś. ;)

Może wraz z zawartymi tam radami i przykładami uda Ci się odnieść podobny sukces do sukcesu właściciela strony na której się wzorowałeś. ;)

Mimo wszystko będzie to trudne więc proponuję to porządnie przemyśleć a w razie dalszych działań życzę powodzenia.

Awatar użytkownika
Michał Cyra

Miejscowość: Nowa Sarzyna

Poprzednia

Wróć do Pochwal się!