Rok założenia: 2008Kontakt
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Netlinker.pl - Katalog Stron

Postprzez Piotr Krotkiewski
napisane: 14 Sty 2012, o 13:05

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Hej,

Chciałem zaprezentować Wam Najlepszy Darmowy Katalog Stron Internetowych Choć to projekt całkiem świeży, obiecuje, że za jakiś czas będzie o nim głośno :-)

Obecnie ok 13 k back linków, ciągle rozwijam pozycjonowanie katalogu. W przyszłości Katalog będzie pewnie płatny.

Jakie plany?
1) Najpierw wprowadzę skórkę, póki co jest w przygotowaniu, jestem na etapie szukania kodera - może ktoś z Was potrafi zakodować grafikę? :-) to zlecę :))

2) Chciałem tutaj Wam zaprezentować katalog, między innymi po to abyście z niego skorzystali, chyba każdy tutaj wie, że dodanie strony do katalogu zawsze jakoś pomoże, także zapraszam :)

Jeżeli ktoś będzie na tyle miły prosiłbym o opcje z linkiem zwrotnym - wtedy w katalogu strona zyska kilka profitów (jestem w trakcie ustalania tych gratisów) ale na pewno będą to profity na korzyść :-)

No i co... zapraszam :) szkoda, że skórka standard ale już niedługo zrobię podmianę i będzie ciekawie!

Zapraszam jeszcze raz. Dodaj wpis do Moderowanego Katalogu Storn

Netlinker to Darmowy Katalog Stron Internetowych- Koniecznie dodaj swój serwis :-)
Awatar użytkownika
Piotr Krotkiewski

Miejscowość: Łódź

używanie

Postprzez it-spleen
napisane: 16 Sty 2012, o 12:24

Radzę na używanie słów typu najlepszy, najtańszy, najwspanialszy. Jeżeli jest to niezgodne z prawdą (nie wygrałeś żadnego konkursu, Twoja oferta faktycznie nie jest najlepsza), to nie używaj tego. Może to przynieść sporo kłopotów.

PS. Stronę dodałem:)

Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego design\\\'u z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
Awatar użytkownika
it-spleen

Miejscowość: Tarnowskie Góry

netlinker

Postprzez Piotr Krotkiewski
napisane: 17 Mar 2012, o 18:30

Hej,

Miło, że strona dodana. Niedługo będzie zmieniona grafika - niestety temat się przedłużył. Myślę, że przy około 2000 wpisie wejdzie grafika i ew opłaty dodatkowe :)

Pozdrawiam i zapraszam do dodawania!

Netlinker to Darmowy Katalog Stron- Zwiększ moc seo strony, dodaj ją do katalogu.
Awatar użytkownika
Piotr Krotkiewski

Miejscowość: Łódź

Wróć do Pochwal się!