Rok założenia: 2008Kontakt
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Mój katalog sklepów internetowych

Postprzez precelik
napisane: 30 Cze 2009, o 19:49

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam,

Zapraszam serdecznie właścicieli sklepów internetowych do mojego katalogu sklepów internetowych.

Postanowiłem o niego dobrze zadbać, kilka jego cech:
- Domena (w zasadzie subdomena) ma kilka lat wcześniej był tam katalog (qlweb) ale zanim poszły filtry google na ten skrypt zdoałałem coś znią zrobić :)
- Istnieje możliwość oprócz linkowania strony głównej linkowania podstron.
- Wpisy sa rzeczywiście moderowane, sprawdzam wyrywczo dwa zdania z każdego czy już gdzies nie istnieje, jeśli istnieje nie wpisuje.
- Istnieje możliwość komentowania wpisów, można zatem wykorzystać serwois do zbierania opinii użytkowników.
- No i chyba najważniejsze wpis jest bezpłatny i nie wymagajacy linków zwrotnych. Choc dobrze we własnym zakresie wrzucić gdzies link do swojego wpisu.
- Dzięki kategoriom i tagom do twojego wpisu można trafić różnymi drogami.
- Patrząc w statystki widze już ze spełnia swoją rolę, jako katalog! Ludzie wchodzą nań szukając różnych fraz w nim się znajdujących.

To chyba tyle :)

Awatar użytkownika
precelik

Wróć do Pochwal się!