Rok założenia: 2008Kontakt
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Hej!

3 maja uruchomiłem swój pierwszy w życiu miniportal ;-) Ah! Ależ to były emocje! Pracy też nieco było ;-) Nie obyło się też bez prośby o pomoc, a osobom, które mi pomogły jeszcze raz oficjalnie, serdecznie Dziękuję!

Co poniektórzy zapewne już go widzieli, bo linkuję go w stopce.

Dałem sobie i stronie nieco czasu na "zaaklimatyzowanie się" i myślę, że nadszedł właściwy moment na to by ocenić, czy rozwijam stronę we właściwym kierunku.

Mam więc prośbę - wejdź na mój serwis (podryw-bez-tajemnic.pl) i napisz mi, co Ci się podoba, a co nie. Co warto zmienić/poprawić, czy jest estetyczny, wygodny... Czy wchodząc na niego wiesz, gdzie jesteś i się nie gubisz.

Powiem szczerze, że masa rzeczy mi się nie podoba, ale... To ja i nie wiem, czy nie jestem czasem zbyt krytyczny. Nie napiszę co, bo nie chcę sugerować odpowiedzi ;-) Ciekaw jestem po prostu, czy przyczepisz się do tego samego, co mi się nie podoba.

Pozdrawiam:
Kamil K. Łapiński

Jesteś kretynem jeżeli i Ty pozwalasz, by guru uwodzenia... Zresztą, sam zobacz...
Awatar użytkownika
Kamil Krzysztof Łapiński

Miejscowość: Białystok

Czcionka

Postprzez Mateusz
napisane: 22 Maj 2011, o 07:10

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Blog prosty, ale to plus. W tej chwili jedyną rzeczą, do której bym się przyczepił jest czcionka. Czcionka, która jest aktualnie, czyli szeryfowa ładnie wygląda wydrukowana na kartce papieru, ale na stronach internetowych zdecydowanie lepiej wygląda czcionka bezszeryfowa (Tahoma, Verdana itp).

Awatar użytkownika
Mateusz

opinia

Postprzez bubus_s
napisane: 22 Maj 2011, o 21:30

Witaj, z chęcią ocenię twój serwis, żadnym specem nie jestem, zwykły użytkownik. Który co nieco zajmuje się tworzeniem stron www.

1. Denerwują mnie te linie ukośne cieniutkie które znajdują się pod topem strony, nie wiem jak inni to odbierają, ale dla mnie trochę one nie pasują.
2. Kolorystyka strony, według mojego gustu, nie podoba mi się, strona jest o uwodzeniu, widział bym tam jakieś jasne kolory,żywe które faktycznie w jakiś sposób odzwierciedlą tematykę strony. Jest to rzecz gustu, szczerze mówiąc ja wyrażam,taką opinię. Czy słuszna, sam nie wiem.

3. Te panie na Topie, hmm jakoś nie są one za piękne. Zresztą w tym momencie czepiam się.

Ogólnie, tak jak inni wspominali, jest prosto, zarazem przejrzyście, czyli tak jak powinno być. Mi jak wspomniałem kolorystyka nie podoba się. Nie zapadło mi nic w pamięci z tej strony, i właściwie nie wiem czy po raz kolejny na nią bym wrócił.
Jest, to wyłącznie tylko moja opinia, z którą nie musicie się zgadzać.

Pozdrawiam:)

bubus_s

Dziękuję za opinie

Postprzez Kamil Krzysztof Łapiński
napisane: 22 Maj 2011, o 23:34

bubus_s napisał(a):Nie zapadło mi nic w pamięci z tej strony

Więc chyba dobrze, bo wychodziłoby, że witryna wskazuje na treść i nie rozprasza grafiką... Dobrze rozumuję? Czy to jednak wada?

bubus_s napisał(a):Denerwują mnie te linie ukośne cieniutkie które znajdują się pod topem strony

Ktoś jeszcze ma podobne zdanie na ten temat? Są bo wydawało mi się, że bez nich byłoby zbyt ubogo, a same w sobie nie przeszkadzają, ale może faktycznie lepiej się ich pozbyć?

bubus_s napisał(a):Te panie na Topie, hmm jakoś nie są one za piękne

To akurat rzecz gustu ;) Ale gust też jest ważny. Jeżeli będzie dużo takich opinii to "stracą pracę" :)

Mateusz napisał(a):W tej chwili jedyną rzeczą, do której bym się przyczepił jest czcionka.

Czcionka to najgorsza rzecz, jaka mi się przytrafiła w pracy przy tym blogu. Ile ja się natestowałem i nagrzebałem przy tym i żadna mi się nie podobała, tylko wszystko mi się rozjeżdżało lub wyglądało nieestetycznie... Aktualna czcionka to dla mnie najmniejsze zło i wolałbym dalej się przy tym nie grzebać, ale jeżeli będzie więcej opinii, że jest brzydka, to oczywiście poprawię :)

Kurs Uwodzenia Kobiet - Rozwiąż swoje problemy z kobietami w ciągu 21 dni!
Awatar użytkownika
Kamil Krzysztof Łapiński

Miejscowość: Białystok

Wróć do Pochwal się!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość