co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"

Po tylu przespanych nocach, miesięcy walki z ledwo już zipiącym lapkiem oraz po wielu sprzątniętych kupach mojego psa z dywanu.... w końcu wyłoniło się na świat moje nowe dziecko - moja aktualne oczko w głowie :D

No tak, ale o co chodzi? :D Nowy serwisik stworzyłem, który jest już większym moim projektem. Tematyka niekoniecznie przydatna dla Was kochani (choć kto wie, może znajdują się tu na forum osoby z tą chorobą lub znają takie osoby). O czym dokładnie mowa? (kurde tak próbuję budować napięcie, a zapomniałem, że w tytule już jest wiadomo o co chodzi :crazy: ). May I introduce You: serwis dla osób z łuszczycą.

Jak macie czas to zerknijcie na serwis. Najbardziej interesują mnie opinie dotyczące usability (z racji na grupę docelową), ale każde inne uwagi mile widziane.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Powodzenia!

Postprzez Kamil 'seven' Lubelski 13 Maj 2010, o 22:19

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Świetnie, że w końcu ruszyłeś z serwisem :)

Dlaczego akurat biedronka? :P

Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi :)
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Biedronki :)

Postprzez Paweł Landzberg 14 Maj 2010, o 10:57

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

A z tego powodu, że biedronka jest symbolem łuszczyków. Czasami mówi się też na nich bardziej przyjaźnie jako biedronki ;)

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Wróć do Pochwal się!