Rok założenia: 2008Kontakt
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Kurs MLM (proszę o ocenę)

Postprzez DawidFrohlich
napisane: 31 Sty 2012, o 23:33

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam serdecznie wszystkich i od razu przechodzę do konkretów. Od jakiegoś czasu interesuję się Marketingiem wielopoziomowym. Chciałbym ten biznes tworzyć z pomocą wspaniałego narzędzia jakim jest internet. Dla tego też do mojej głowy wpadł pomysł stworzenia kursu na temat MLM który pomoże mi w kształceniu i pozyskiwaniu nowych współpracowników.

Co do tej pory udało mi się zrobić?

Do tej pory udało mi się stworzyć dwa Landing Page(jeden wideo, drugi tekstowy)
Wersja tekstowa
Wersja wideo

Cztery lekcję kursu(cztery z czterech, czyli pełen kurs)
Pierwsza lekcja

http://youtu.be/xB0Oo1RPTOE- link do pierwszej części kursu(coś nie działa poprawnie umieszczanie filmu na stronie - działa, działa, tylko trzeba podać tam jedynie id filmu z adresu url - Paweł)
(reszty na razie nie wstawiam, mimo że są już na youtube jako niepubliczne, wątpię żeby komuś chciało się oglądać cały kurs jedynie w celu oceny)

Oraz bloga który jak na razie jest wypełniony nieunikalną treścią(skorzystałem z artykułów do przedruku)
http://pracazfm.pl/

Proszę o ocenę, krytykę oraz wskazówki co można poprawić i jakich błędów unikać na przyszłość.
Z góry dziękuję za każdego posta.
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
DawidFrohlich

Wróć do Pochwal się!