Hej,
Chciałem was zapytać co sądzicie o nowym szablonie dla mojej strony z pomysłami na biznes?
To jest link do strony z nowym szablonem
A to jest strona na którą wrzucę niebawem szablon.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

Bartłomiej Jakubowski - Posty: 97
- Miejscowość: Lublin
Moim zdaniem stary szablon jest lepszy, ale można by zrobić niższy ten zielony nagłówek na górze, pomniejszyć żarówę i super.
Stary szablon jest bardziej przejrzysty i myły dla oka.
Stary szablon jest bardziej przejrzysty i myły dla oka.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Chciałem trochę rozjaśnić stronę więc chyba trochę zmodyfikuje obecny szablon.
Spróbuje rozjaśnić tło, ujednolicić czcionkę, zrobić bardziej ciekawe menu, zrobić w końcu stopkę, dodać forum.
W dalszym ciągu czekam na opinię pozostałych forumowiczów.
Spróbuje rozjaśnić tło, ujednolicić czcionkę, zrobić bardziej ciekawe menu, zrobić w końcu stopkę, dodać forum.
W dalszym ciągu czekam na opinię pozostałych forumowiczów.
Tu znajdziesz pomysł na biznes dla siebie.
-

Pierwsze co mi się rzuca w oczy do poprawienia/dopracowania, to układ logotypu. Zwiększ też przestrzeń pomiędzy nagłówkami/tytułami artykułow a treścią poniżej. Teraz dusi się to wszystko. Dosłownie brakuje tam powietrza.
Profesjonalne Projektowanie Stron Internetowych Joomla.
- JoomlaFan
- Miejscowość: Szczecin/Warszawa
@ Admistrator: Tutaj jest stary szablon strony
@ JoomlaFan: Mógłbyś uściślić? Np. zwiększyć czcionkę, zwiększyć odległość? Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi.
@ JoomlaFan: Mógłbyś uściślić? Np. zwiększyć czcionkę, zwiększyć odległość? Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi.
Tu znajdziesz pomysł na biznes dla siebie.
-

Gdybym miał wybierać to nie wybrałbym żadnego
Obydwa są dla mnie strasznie... ubogie.
Nie mniej jeżeli o czytelność chodzi, to mi osobiście czytelniejszy wydaje się być ten nowy. Od razu zauważyłem co, gdzie i jak, w starym musiałem się dobrą chwilę zastanowić "o co chodzi". Chociaż przyczyną mogą być te dwa bannery, a nie szablon sam w sobie.
Nie mniej jeżeli o czytelność chodzi, to mi osobiście czytelniejszy wydaje się być ten nowy. Od razu zauważyłem co, gdzie i jak, w starym musiałem się dobrą chwilę zastanowić "o co chodzi". Chociaż przyczyną mogą być te dwa bannery, a nie szablon sam w sobie.
-

Kamil Krzysztof Łapiński - Posty: 66
- Miejscowość: Białystok
Witam Panów,
W 100% zgadzam się z Kamilem, jeśli miałbym wybrać ten "trzeci"
Trochę popracowałbym jeszcze nad tym freshlifem, bo oryginalny szablon, na którym Twój jest wzorowany jest naprawdę fajny.
Zobacz jaki wpływ na stronę ma ten niebieski kolor, który użyłeś. Delikatnie mówiąc to jest on piiiii.
Może coś bardziej błękitnego, bardziej szlachetnego
, wiesz o co mi chodzi.
Zróżnicowałbym prawe moduły, tzn ich tła, może jakiś delikatny szary (?), bo w tej chwili to wszystko zlewa się w jedną całość.
Co do logotypu, to jak już kolega wcześniej zauważył układ nie jest specjalnie szczęśliwy.
Może tą żaróweczkę wkomponować w znak, zamiast zostawiać ją na półce na górze. chociaż tych logo z żarówkami to już miliardy, jak swego czasu moda na motylki.
Offtopic: Nie wiem czy pamiętacie te obleśne wszędzie wstawiane motylki. Strona z krzesłami -> ciach motylki, mam stronę o butach -> mam motylki, Klub muzyczny, motylki... bleeee... -> koniec
W 100% zgadzam się z Kamilem, jeśli miałbym wybrać ten "trzeci"
Trochę popracowałbym jeszcze nad tym freshlifem, bo oryginalny szablon, na którym Twój jest wzorowany jest naprawdę fajny.
Zobacz jaki wpływ na stronę ma ten niebieski kolor, który użyłeś. Delikatnie mówiąc to jest on piiiii.
Może coś bardziej błękitnego, bardziej szlachetnego
Zróżnicowałbym prawe moduły, tzn ich tła, może jakiś delikatny szary (?), bo w tej chwili to wszystko zlewa się w jedną całość.
Co do logotypu, to jak już kolega wcześniej zauważył układ nie jest specjalnie szczęśliwy.
Może tą żaróweczkę wkomponować w znak, zamiast zostawiać ją na półce na górze. chociaż tych logo z żarówkami to już miliardy, jak swego czasu moda na motylki.
Offtopic: Nie wiem czy pamiętacie te obleśne wszędzie wstawiane motylki. Strona z krzesłami -> ciach motylki, mam stronę o butach -> mam motylki, Klub muzyczny, motylki... bleeee... -> koniec
greeneed - ciągły brak czasu
-

greeneed - Posty: 139
- Miejscowość: Strzelin - Wrocław
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-