Główną tematyką mojego bloga są porady, sztuczki oraz triki związane ze wszystkim co dotyczy internetu czy oprogramowania. Jeżeli chcesz ułatwić sobie pracę z systemem operacyjnym, CMS Wordpress czy danym programem, to zapraszam do odwiedzania. Znajdzie się także miejsce dla bardzo subiektywnych opinii oraz komentarzy, które nasuwają mi się podczas przebywania w sieci.
Chciałbym przedstawić prywatnego bloga opartego na najbardziej popularnym, darmowym skrypcie blogowym. Na Intre będę zamieszczał wpisy dotyczące światka komputerowo-internetowego. Znajdzie się miejsce dla webmasteringu, skryptu napędzającego blog czy oprogramowania. Znajdziesz także różnego rodzaju porady czy wskazówki. Czasami przeleję na ekran także swoje często kontrowersyjne przemyślenia. Możliwe, że znajdę także trochę miejsca na e-biznes
Aktualnie mam mały okres postojowy, ale obiecuję, że będzie lepiej. Jeżeli ktoś chce skrytykować, pomóc lub coś napisać a propos bloga, to postaram się wysłuchać ze spokojem i życzliwością