41 posty(ów)
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
No może, może, ale nie jestem przekonany
Jeżeli już, to nie taki jaskrawy ten niebieski
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
Wszem i wobec, oficjalnie etc. ogłaszam, że od dzisiaj blog startuje ponownie razem z nową szatą graficzną i nazwą
Nie będę się rozpisywał o zmianach, tylko zapraszam do przeczytania wpisu o rektywacji.
Dla forum ważną rzeczą jest to, że postanowiłem pisać także o nim oraz o dokonaniach Pawła (osobne kategorie), więc jakaś malutka promocja będzie
edit:
Za pomoc w wybraniu domeny dziękuję Krzywemu
Nie będę się rozpisywał o zmianach, tylko zapraszam do przeczytania wpisu o rektywacji.Dla forum ważną rzeczą jest to, że postanowiłem pisać także o nim oraz o dokonaniach Pawła (osobne kategorie), więc jakaś malutka promocja będzie
edit:
Za pomoc w wybraniu domeny dziękuję Krzywemu

-

Już chyba najwyższy czas był na reaktywację
Fajna skórka - prosta, przejrzysta, bez zbędnych bajerów.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2374
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Paweł Landzberg napisał(a):Już chyba najwyższy czas był na reaktywację
Trochę długo to trwało, ale nie było innego wyjścia.
Od wczoraj wpadła mi jeszcze jedna rzecz, którą muszę zmienić i jest bardzo przydatna.
-

Zajrzałem na bloga. Rzeczywiście udało Ci sie połączyć dwie rzeczy, o których piszesz, a mianowicie: prostotę i funkcjonalność.
Myślę, ze wielu blogom tego brakuje - są przeładowane i przez to mniej czytelne.
Tak pobieżnie dopiero przejrzałem, ale wydaje mi się że jeszcze większym Twoim atutem, niz wygląd, bedzie treśc tam zamieszczana.
Z chęcią zajrzę, zostawię koment.
Myślę, ze wielu blogom tego brakuje - są przeładowane i przez to mniej czytelne.
Tak pobieżnie dopiero przejrzałem, ale wydaje mi się że jeszcze większym Twoim atutem, niz wygląd, bedzie treśc tam zamieszczana.
Z chęcią zajrzę, zostawię koment.

-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 311
Cieszę się, że się podoba. To podbudowuje i motywuje człowieka 
Dodałem na górze ikonkę do naszego forum
Dodałem na górze ikonkę do naszego forum
-

Zmieniłem domyślny kolor odnośników we wpisach na ciemno-pomarańczowy. Myślę, że nie odbiega zbytnio od kolorystyki, a jednocześnie bardziej wyróżnia niż oryginalny kolor.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Cześć Kamil,
Dobra robota. Fajny blog. Dzięki za super polecenie forum![]()
Mam kilka uwag/propozycji:7. Nie budujesz bazy adresowej? Rób to! Daj za darmo jakiś poradnik i zbieraj adresy mailowe.
Świetnie, że ruszyłeś z tym blogiem. Gratulacje!
Trzymam kciuki i powodzenia, Stary.
mam pytanie czy baza adresowa rzeczywiście jest taka dobra ?? W mojej ocenie ludzie często zmieniali maile lub posiadają ich kilka bo każdy dobrze wie czym w 90% przypadkach objawia się takie zapisywanie. Tworzone są cały czas nowe konta i zazwyczaj lepiej mieć jednego prawdziwego maila bez spamu.. Ważniejsza jest przydatna treść na stronie a nie jakieś mailingi...
Odkryj lepszą stronę Zakładów Sportowych na Forum Bukmacherskim. Najlepsze Typy, Insidery, Analizy Ekspertów, Płatne Serwisy oraz Ustawki ( Fixy )
- ForumBukmacherskie
Cześć Kamil
Przejrzałem pobieżnie - blog czysty i przyjemny dla oka Co do treści chętnie w wolnej chwili coś na niego napiszę w zamian za linka (zresztą u siebie też mogę coś opublikować z linkiem do bloga)
Zastanawia mnie tylko całkowity brak reklam, może warto wstawić jakiegoś subtelnego AdSense'a + ewentualnie wyszukiwanie w googlaczu?
Pozdrawiam
Wojtek
Przejrzałem pobieżnie - blog czysty i przyjemny dla oka Co do treści chętnie w wolnej chwili coś na niego napiszę w zamian za linka (zresztą u siebie też mogę coś opublikować z linkiem do bloga)
Zastanawia mnie tylko całkowity brak reklam, może warto wstawić jakiegoś subtelnego AdSense'a + ewentualnie wyszukiwanie w googlaczu?
Pozdrawiam
Wojtek
-

swirus71 - Posty: 278
mam pytanie czy baza adresowa rzeczywiście jest taka dobra ?? W mojej ocenie ludzie często zmieniali maile lub posiadają ich kilka bo każdy dobrze wie czym w 90% przypadkach objawia się takie zapisywanie. Tworzone są cały czas nowe konta i zazwyczaj lepiej mieć jednego prawdziwego maila bez spamu.. Ważniejsza jest przydatna treść na stronie a nie jakieś mailingi...
A może do tej pory po prostu nie trafiłeś na żaden wartościowy mailing?
Baza adresowa stanowi podstawowe narzędzie marketingu internetowego. Na dobrze prowadzonej bazie można zarobić realne pieniądze.
Jeśli masz ciekawego bloga na dany temat, to czemu tego nie wykorzystać i nie zacząć zbierać maili w zamian za przydatną i wartościową treść?
Ja na przykład mam kilka mailingów ( nie mówię o naszych mailingach) , które czytam z ciekawością, bo przynoszą mi realną wiedzę o biznesie, gospodarce, internecie.
Jeśli zapiszę się czasem na coś, co mnie mało interesuje, to po prostu klikam link z wypisem, żeby skrzynki nie zaśmiecali.
-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 311
41 posty(ów)
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-