Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Ale ja się cieszę, naprawdę, nie widać?
No dobra już dobra - jasne, że widać
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Ale ja się cieszę, naprawdę, nie widać?
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Dzisiaj zauważyłem, że w kanale RSS brakuje 5 ostatnich wpisów ze bloga. Zawsze aktualizowały się praktycznie od razu. Co może być tego powodem?
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Ok, z tym sobie poradziłem. Brakowało paru linijek w pliku index.php dotyczących RSS. Teraz mam inny problem.
Spójrzcie na mój kanał RSS Feedburnera. Nie mam pojęcia skąd się namnożyło tyle odnośników graficznych do serwisów oraz pod każdym wpisem odnośników do subskrypcji e-mail. Ok, zmieniałem ustawienia na koncie Feedburner, ale usługi, które odpowiadają za powyższe rzecz są WYŁĄCZONE, NIEAKTYWNE itepe itede. Wcześniej nic nie robiłem w ustawieniach na koncie, to było dobrze, ale bez przesady. Nie może być tak, że po zmianie ustawień nie działa coś tak jak powinno. Nie rozumiem tego.
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Raczej nie jest to wtyczka, bo jest tam tylko jedna opcja - pole do wpisania bezpośredniego linka do swojego rssa (no, są dwie, link do komentarzy rss jeszcze). Może usunę swoje konto w feedburner i założę jeszcze raz?
Jaki kolor odnośników zrobić? Bo teraz się zlewają z ogólną kolorystyką
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość