co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"

A to, że czytelnik ma łatwy dostęp do tematów, które najczęściej podejmujemy nie jest korzystne ? Ja np. z tego korzystam czasami :P Przecież chmurka tagów nie jest tylko w celach SEO

Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi :)
Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Miejscowość: Łódź

Czy ja wiem czy łatwo? Zwykle dużo słów kluczowych jest takich, które nic nie mówią o tym co może się znajdować za nimi. Osobiście nigdy nie korzystałem z chmury tagów jako pomocy w nawigacji.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Aktualizacja wyglądu :) Lubię schludną i funkcjonalną prostotę. Taka właśnie jest ta skórka. Myślę, że potencjalny Kowalski nie powinien mieć problemów z poruszaniem. Oprócz tego jest jaśniej, czyli bardziej pozytywnie.

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Re: Intre - sztuczki, kruczki i inne porady

Postprzez MateuszKowalski 17 Cze 2009, o 17:23

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Myślę, że potencjalny Kowalski nie powinien mieć problemów z poruszaniem.

Dziękuję za pamięc. ;) :lol:

MateuszKowalski

:lol: Nawet nie skojarzyłem, nie ma za co :D

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

:lol: Fajna stronka - prosta i bez żadnych wodotrysków. Takie lubię 8-)

Krzysztof 'Junior' Trybulski

Dzisiaj przez przypadek zauważyłem, że dwie podstrony ( http:/intre.pl/o-blogu , http://intre.pl/polecam ) mojego bloga dostały PG=1. Od razu sprawdziłem stronę główną, ale tam się nic nie zmieniło, nadal brak danych. Oczywiście cieszę, że podstrony zostały docenione przez algorytm, ale zastanawia mnie dlaczego akurat te, a nie inne i w ogóle dlaczego jakakolwiek podstrona mojego bloga dostała nagrodę :P Blog jest młody, nie ma jeszcze wielu odnośników do niego, nie ma wielu wpisów, oprócz zamieszczenia w kilku katalogach oraz w podpisach niczego innego nie robiłem na razie. Generalnie jestem zaskoczony. Może to tylko chwilowe wahania gogli?

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Dzisiaj wieczorem strona główna bloga otrzymała PG=3 :shock: Nie wiem co się dzieje z goglami, ale według mnie to jest trochę dziwne. Co nie znaczy, że się nie cieszę :P

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Dzisiaj wieczorem strona główna bloga otrzymała PG=3 :shock: Nie wiem co się dzieje z goglami, ale według mnie to jest trochę dziwne. Co nie znaczy, że się nie cieszę :P

Aj tam - zamiast narzekać zacznij się cieszyć :D Po prostu jest dobrze i tyle 8-)

Krzysztof 'Junior' Trybulski

Ale ja się cieszę, naprawdę, nie widać? :lol:

Awatar użytkownika
Kamil 'seven' Lubelski

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pochwal się!