Przedstawiam Wam do oceny moją stronę WWW Frulia.pl, na której każdy zarejestrowany użytkownik może korzystać z darmowego narzędzia do tworzenia tekstów. Dzięki temu możesz na Frulia.pl publikować informacje prasowe, artykuły, newsy, video youtube, zdjęcia i wszystko to czym chcesz się pochwalić na serwisach społecznościowych. Każdy zalogowany użytkownik ma możliwość publikowania anonimowych tekstów czyli takich, które będą tylko widoczne po wskazaniu przez dodającego linku do podstrony z artykułem.
Proszę o ocenę co można dodać do serwisu aby był jeszcze bardziej pomocny a co zmienić?
Adres e-mail: frulia@frulia.pl
Adres WWW: http://frulia.pl
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ja bym zmienił grafikę. Rozumiem, ze strona dopiero rusza. Na razie poraża wyglądem według mnie. Szaro i żadnej w sumie nie ma grafiki. No i pusto jest. W sidebarze nic nie ma, a coś tam powinno się znaleźć. Taka pusta przestrzeń aż razi. Czemu kategorie są na środku strony, a nie w sidebarze? No i ten panel boczny bym umieścił po lewej stronie. Wchodzę w pierwszy link ostatnio dodany i tam nie ma żadnej gry. Dużo pracy przed Tobą. Może warto zainwestować w grafika, który by zrobił porządny szablon strony.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Nie bardzo rozumiem celu takiej strony. Jeśli ktoś chcesz wrzucić video na portalu społecznościowym to wrzuca linka do YT, jak newsa to pisze na śledziku czy innym wallu. Życzę powodzenia, lecz niestety sukcesu nie wróżę.
No i grafika faktycznie nie powala
No i grafika faktycznie nie powala
-

www.skrypty.pro - Posty: 135
- Miejscowość: www.skrypty.pro
że to taki mógłby* powstać katalog, taka trochę inna forma ?
czy się mylę?
chyba jak wstawię link z stroną i tekst to wpływa na indeksację?
czy się mylę?
chyba jak wstawię link z stroną i tekst to wpływa na indeksację?
- rwtryb
Strona dopiero wystartowała i autorowi zapewne zależało na tym by już zaczęła zbierać punkty w oczach google. Choć faktycznie grafiką nie grzeszy ale nie grzeszy - co najważniejsze - tekstem. Za mało tekstu aby złapać punkty w oczach google. Może by trochę rozwinąć te artykuły zalogowanych czytelników do 5 zdań.
-

Gumisio - Posty: 24
Moim zdaniem to jest precel
Strona główna nie wygląda bardzo źle, ale jak wszedłem na podstronę
to zobaczyłem tekst rozciągający się na całą szerokość strony:
http://frulia.pl/leczenie-pochnicy-baz-bolu-i-wiercenia-technologia-carifree,art,18
Tekst rozmieszczony w taki sposób na stronie źle się czyta.
warto zostać Konsultantką FM Group.
Strona główna nie wygląda bardzo źle, ale jak wszedłem na podstronę
to zobaczyłem tekst rozciągający się na całą szerokość strony:
http://frulia.pl/leczenie-pochnicy-baz-bolu-i-wiercenia-technologia-carifree,art,18
Tekst rozmieszczony w taki sposób na stronie źle się czyta.
warto zostać Konsultantką FM Group.
- Konsultant FM Group
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-