Rok założenia: 2008Kontakt
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam Serdecznie

Od razu zacznę, że to nie jest SP w stylu "Zapisz się i zarobisz milion". Stworzyliśmy ciekawy poradnik za darmo z ludźmi, którzy naprawdę znają się na rzeczy i tworzą na co dzień niesamowite biznesy. Ja byłem odpowiedzialny za wyciskacz. Zapisało się już kilkanaście osób, mało tego! Już mieliśmy pierwszego maila z wyrazem podziękowania, że fajna treść i łatwo się czyta. Jednak ja do Was nie w tej sprawie.

Powiedzcie mi tylko czy taka forma SP jest dobra i czy nie zawiera jakiś rażących błędów. Grupa docelowa to ludzie, którzy mają fajne pomysły i chcą zmienić swoje nastawienie, zbić swoje ograniczenia i blokady.

Nazwa całości to "Jak zarobić pieniądze będąc wygodnym".

Bardzo proszę zarówno o ostrą krytykę, jak i o to czy coś jest fajne.

Awatar użytkownika
DarekJasinski

Miejscowość: Kielce

Kilka słów

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 7 Lip 2011, o 10:52

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ok, to kilka słów ode mnie:

:arrow: formatowanie tekstu: pościskane wszystko jest, lepiej dać większe odstępy między wierszami i od marginesów, no i może też czcionka jest słaba (taka gruba jakaś),

:arrow: top: wizualizacja ebooka jest słabo wykonana, a tekst z boku strasznie wąsko upakowany,

:arrow: "dlaczego oddajemy to wszystko za darmo?" - tu są wypunktowania jakieś niezwiązane z pytaniem w moim mniemaniu.

Podoba mi się natomiast pomysł z Uwagą na końcu. Ciekawe rozwiązanie w przypadku sp.

Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Dariusz Jasiński Squeeze Page

Postprzez DarekJasinski
napisane: 8 Lip 2011, o 00:25

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Paweł Landzberg napisał(a):Ok, to kilka słów ode mnie:

:arrow: formatowanie tekstu: pościskane wszystko jest, lepiej dać większe odstępy między wierszami i od marginesów, no i może też czcionka jest słaba (taka gruba jakaś),

:arrow: top: wizualizacja ebooka jest słabo wykonana, a tekst z boku strasznie wąsko upakowany,

:arrow: "dlaczego oddajemy to wszystko za darmo?" - tu są wypunktowania jakieś niezwiązane z pytaniem w moim mniemaniu.

Podoba mi się natomiast pomysł z Uwagą na końcu. Ciekawe rozwiązanie w przypadku sp.

Dzięki za przydatne uwagi. W drugiej wersji na pewno to poprawię. Jeśli chodzi o SP, to jest to jeden z moich pierwszych, ale od a-z robiony przeze mnie.

Awatar użytkownika
DarekJasinski

Miejscowość: Kielce

Wróć do Pochwal się!