Zapraszam Was serdecznie na mój subiektywny blog ebiznesowy.
Do tej pory (na starym serwisie) nie pisałem regularnie i zbyt często. Planuję to zmienić. Pisanie na blogu opartym o WordPressa to czysta przyjemność - tym bardziej brak wpisów może wynikać tylko z mojego lenistwa. A nie chcę być uważany za lenia, więc będę często pisał
Jeśli macie jakieś uwagi, coś Wam się podoba lub nie - piszcie, proszę, w tym wątku o tym.
Jeszcze kilka spraw poruszę.
Jeśli ktoś z Was czuje się na siłach, aby napisać artykuł na ebiznesy.pl, zapraszam do kontaktu na priv. Chętnie zamieszczę czyjś wpis, oczywiście z podaniem autora i linka / linków do jego serwisów.
Wszystkie linki na blogu (chyba wszystkie, poza linkiem podpiętym pod nick komentującego) mam follow, więc warto również zostawić komentarz przy jakimś wpisie (z podaniem swojej strony WWW w stopce, podpisie) - jeśli oczywiście ktoś ma coś do powiedzenia. Bo pisać dla pisania - szkoda czasu.
W stopce bloga zamieściłem widget z Facebooka. Jak chcesz, możesz zostać moim fanem
Oczywiście możesz śledzić bloga ebiznesowego przez kanał RSS. Zamieściłem także linki do moich darmowych kursów (okładki w prawej kolumnie, a także podstrony w górnym menu) - być może tematyka któregoś z nich Cię interesuje i zechcesz z nich skorzystać.
Kiedyś myślałem o kilku blogach tematycznych. Ale prowadzenie kilku blogów wymaga masy czasu. Dlatego postanowiłem skupić się (jeśli chodzi o pisanie i przekazywanie wiedzy, informacji) na 3 własnych serwisach:
- blogu ebiznesowym - właśnie ebiznesy.pl
- wideo - blogu ebiznesowym - niebawem uruchamiam go
- naszym wspólnym forum - czyli oczywiście forum.ebiznesy.pl
Zatem do przeczytania i - niebawem - zobaczenia!