Rok założenia: 2008Kontakt
opisujemy, podajemy nasze sukces w e-biznesie, przez małe lub duże "S"
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Jeśli chodzi o komentarze <najnowsze najwyżej> to też tak mam na swoim blogu - najpierw miałam chronologicznie - starsze pod wpisem, ale zrezygnowałam z tego, ponieważ przy większej ilości komentarzy, trudno znaleźć te aktualne. A jeśli komentarze wykorzystuje się do rozmowy z czytającymi, jeśli komentujący spodziewa się odpowiedzi, to lepiej jest, gdy łatwo może znaleźć odpowiedź (bez przewijania kilku stron).
Ładny blog i widać, że popracowałeś Pawle nad nim - gratulacje :handshake:

Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Bloga krzywego albo krzywego bloga, hehe.
Postanowiłem regularnie pisać na ebiznesy.pl i jak na razie udaje mi się. Mimo płaczu Tomka za uchem, jakoś działam. Choć nie ukrywam, że chwilowo wolniej mi wszystko idzie. Najgorsze, że nie mam zbyt często do dyspozycji bloków czasowych do pracy. Po prostu mam rwany czas pracy, a to bardzo przeszkadza. Ale dam radę ;)

Wprowadziłem kilka kolejnych zmian:

Zmieniłem tagline bloga. Był: "Subiektywnie o ebiznesie". Jest: "Subiektywnie o ebiznesie, etyce i sukcesie". Stawiam na rymy. W najbliższym czasie wszystkie moje hasła będą rymowane. Powód jest prosty: lubimy rymy, powtarzamy je sobie, świetnie je zapamiętujemy.
    Dodałem newsletter
    W końcu! Opracowałem nowy poradnik "Jak sprowadzić odwiedzających na Twój serwis internetowy?". Jest to równocześnie oficjalny newsletter ebiznesy.pl i krzywy.pl. Zatem zapisując się na listę subskrybent będzie otrzymywał:
    - 36 porad na start = 36 maili, dzień po dniu
    - wskazówki, tipy, nowości ebiznesowe
    - informacje o nowych wpisach na blogu ebiznesy.pl
Niebawem kolejne zmiany i nowości na blogu, choć wiele ich już nie przewiduję. Męczę Marcina Godlewskiego z jednym tematem, ale coś mi słabo męczenie idzie :glupek2: Jak opracujemy tę innowację, dam tutaj oczywiście znać.

Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Po prostu mam rwany czas pracy, a to bardzo przeszkadza. Ale dam radę ;)

O jak miło, że nie tylko ja tak mam - tu 5 min, tu 15 tu pampers, tu tabliczka mnożenia a tam naburmuszony nastolatek. NAwet teraz na połowie ekranu ebiznesy a na połowie teletubisie :glupek2:

Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Re: Blog o e-biznesie - nowa odsłona ebiznesy.pl

Postprzez bartekmedon
napisane: 25 Mar 2010, o 10:40

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Krzywy chętnie przeglądam Twój blog - fajnie piszesz, ale podobnie jak wspominał Mateusz dla mnie taka kolejność komentarzy jest bardzo uciążliwa - po prostu źle się czyta "od końca" zwłaszcza kiedy są komentarze z podkomentarzami. Czyli czytam sobie od dołu i nagle mam podkomentarz, ale muszę go pominąć przeczytać komentarz nazwijmy go główny i znowu się cofnąć do podkomentarza. Dla mnie taki porządek jest niestety totalnie nieużyteczny, ale rozumiem oczywiście, że każdy ma tam swoje podejście.

Awatar użytkownika
bartekmedon

Poprzednia

Wróć do Pochwal się!