Pawle L., qrde, jestem pod wrażeniem! Odwaliłeś kawał zaje*****j roboty. Gratulacje!
Serwis jest przemyślany, merytorycznie bardzo dobry, ma fajną strukturę i jest niezwykle czytelny.
Mam jednak trochę uwag. Jak zwykle, hehe. Zatem oto one:
1.
Zmień może kolor linków, znaczy ten zielony. Nijak, moim zdaniem, nie pasuje. Daj może po prostu niebieski ("blue" i tyle). Zobacz na przeróbkę poniżej. Nie lepiej?

- bizneswnecie-kolorki.jpg (66.09 KiB) Obejrzany 681 razy
A linki w stopce na biało i tyle.
2. Dodaj
koniecznie RSS! Ludzie będą chcieli śledzić, co nowego porabiasz w takim fajnym serwisie
3. Daj linkom pod artykułami "więcej >>" atrybut "
nofollow". Masz link z super anchorem w tytule artykułu - po co ten drugi, "więcej"? Osłabia tylko siłę linkowania.
4. Detal: w stopce
dopisz swoje imię i nazwisko. Niech będzie na każdej podstronie. Niech się ludzie oswajają z poczochranym Landzbergiem, hehe.
5. Wymyśl na szybko
jakiś raport, żeby dawać go za zapis na newsletter. Nie wiem nawet co. Cokolwiek. Powiedzmy: "
10 najczęstszych błędów początkujących e-biznesów". Poradnik napiszesz w 2 godzinki - znam Twoją wiedzę
6.
Zmień... nagłówek. Wiem, wiem: namęczyłeś się. Doceniam to. Ale ten nagłówek nie jest dobry. Ma oczywiście przekaz myślowy (ta krzyżówka). Ale nie przyciąga. Wymyśl lepiej coś innego. Pogrzeb trochę np. w
http://pl.fotolia.com/. Znajdziesz coś na 100%. Może jakaś ładna kobietka? Jakaś fajna graficzka z detalami? Jak nic nie wymyślisz, doradzimy Ci. A jeśli uważasz, że grafika jest nie do zmiany - to będzie Twoja decyzja oczywiście. Masz do niej pełne prawo.
7. Detal: daj na głównej stronie
inne swoje zdjęcie. Nie, nie - nie wyglądasz źle, hehe. Tylko lepsze są zdjęcia całej sylwetki. Może na jakimś fotelu z podpartą brodą. Albo inaczej - w plenerze. Lub kucasz i się lekko uśmiechasz. Cokolwiek. Teraz masz zdjęcie legitymacyjne. I do tego masz taką minę, jakby e-biznes był torturą! Bez jaj, dawaj na luz
Tyle na teraz.
Jeszcze raz to napiszę:
super serwis!