Witam wszystkich!
Chciałbym przedstawić Wam pierwszy w Polsce (i chyba w ogóle na świecie) automatyczny system do zdobywania fanów na facebooku.
Po więcej informacji zapraszam na:
http://ZgarnijFana.pl
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Zawsze marzyłeś o tym, by nauczyć się grać na gitarze, ale jakoś nie wierzyłeś w to, że możesz umieć grać na gitarze. Przekonaj się, że to nieprawda - wejdź w adres podany tutaj: Nauka gry na gitarze - darmowa nauka gry na gitarze online.
-

GrzegorzZuber - Posty: 37
- Miejscowość: Jaworzno/Kraków
Wchodzę na stronę główną. I widzę lakoniczną informację, nic nie mówiącą o produkcje. Jak on tak naprawdę wygląda, w jaki sposób działa, kompletnie nic, chyba że źle patrze. Do tego od razu rejestracja / logowanie. Mnie osobiście taka polityka odstrasza i sprawia że nie czuję potrzeby skorzystania z produktu.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Takich stron (podobnych) jest w Internecie cała masa. Nie dość, że zaśmiecają, nic wartościowego nie dają, to jeszcze proponują 'nic nie znaczący system'. Dzisiaj liczy się jakość, indywidualizm, szacunek dla marki jak i dla jego fana. Proszę o podanie kilku argumentów dla których 'kupowanie ma sens'. Bo 'co? wchodzisz i widzisz dużą liczbę lubiących' ? A potem przechodzisz do tablicy i już wiesz, że są 'kupieni'.
Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego design'u z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 706
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Przemyślę to co powiedziałeś Krystianie.
Właściwie chciałem tutaj zastosować taktykę podobną jak w najbardziej skutecznych w Polsce squeeze page'ach - albo rejestrujesz się albo wychodzisz ze strony. Po zarejestrowaniu i aktywowaniu konta jest filmik opisujący dokładnie działanie systemu.
Rzeczywiście może za mało informacji umieściłem na stronie głównej, dodam do google website optimizer różne wersje bez i z wideo i zobaczymy.
@it-speelen - się okaże czy to taki nic nie znaczący system
Oczywiście system będzie ciągle rozwijany.
Właściwie chciałem tutaj zastosować taktykę podobną jak w najbardziej skutecznych w Polsce squeeze page'ach - albo rejestrujesz się albo wychodzisz ze strony. Po zarejestrowaniu i aktywowaniu konta jest filmik opisujący dokładnie działanie systemu.
Rzeczywiście może za mało informacji umieściłem na stronie głównej, dodam do google website optimizer różne wersje bez i z wideo i zobaczymy.
@it-speelen - się okaże czy to taki nic nie znaczący system
Oczywiście system będzie ciągle rozwijany.
Zawsze marzyłeś o tym, by nauczyć się grać na gitarze, ale jakoś nie wierzyłeś w to, że możesz umieć grać na gitarze. Przekonaj się, że to nieprawda - wejdź w adres podany tutaj: Nauka gry na gitarze - darmowa nauka gry na gitarze online.
-

GrzegorzZuber - Posty: 37
- Miejscowość: Jaworzno/Kraków
Tak jak napisał mój przedmówca: "Dzisiaj liczy się jakość, indywidualizm, szacunek dla marki jak i dla jego fana". Po co komuś duża liczba fanów jeśli to się w żaden sposób nie przekłada na komunikację?
- Klaudyna76
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-