Wiesz co Piotrek, ja osobiście jak tylko mogę, to stronię od wszelkiego rodzaju wiadomości, polityki itp gów...a
Jeszcze tego by brakowało żebym czytał o tym w Internecie, a już całkiem musiałbym upaść na głowę, żeby świadomie (bo tym jest zapisanie się na newsletter) otrzymywać takie info na maila. Może jestem z Księżyca, ale nie chcę wiedzieć jak to mnie Państwo okrada i jakie wałki robi codziennie za moje z resztą pieniądze. Mam ważniejsze sprawy na głowie niż taplanie się w tym bagnie i nakręcanie się takimi "niusami", których pełno w każdym kanale TV i PR. Chyba każdy rozsądny i inteligentny człowiek zdaje sobie sprawę, że ktokolwiek nie będzie siedział za sterami naszej władzy, to to nic NIE ZMIENI! Państwo nie jest od tego żeby DAWAĆ (w dodatku za darmo), a jeśli ktoś myśli inaczej, to... gratuluję. No już lepiej zamiast tych codziennych wiadomości przeczytać sobie jakąś fajną książkę, albo zrobić kolejny wpis na bloga... No wybaczcie, ale tak uważam.
Ale żeby nie było tak do końca negatywnie o Twojej stronie (i tu widziałbym promyczek nadziei dla Ciebie), to w całym tym "syfie" moją uwagę przykuło to zdanie: "...
jak OBEJŚĆ ZUS i wypracować sobie emeryturę z za granicy w przeciągu 2 lat ! Oczywiście w 100 % legalnie !"
Może powinieneś to wyeksponować na pierwszy plan, żeby się w oko bardziej rzucało? Sam nie wiem, ale gdybym był zmęczony życiem, liczył na jakąś kasę od Państwa, to może zainteresowałaby mnie właśnie lepsza emerytura i sposób na wysadzenie ZUSu w kosmos
Sorki za szczerość, ale chyba chcesz usłyszeć zdanie innych nawet jeśli jest tak radykalne jak moje

Oczywiście moim zamiarem nie jest obrażać lub krytykować w jakiś sposób Twojej osoby i serwisu jaki stworzyłeś. Szacun za wkład pracy.
Może koleżanki i koledzy jeszcze coś doradzą w temacie skuteczności newstlettera.
Pozdrawiam