12 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Zdecydowanie Piotrze to nie jest lenistwo z brakiem zmian tytułów - raczej wydawało mi się to dziwne, że Paweł je zmienia, spotkałam się z tym pierwszy raz i myślałam, że robi to aby podkreślić, ten fragment wątku, do którego się odwołuje. To o czym tu piszecie to kompletna nowość.
Masz problem?
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
Dowiedz się jak ruszyć z miejsca i znaleźć wyjście
-

Elżbieta Kalinowska - Posty: 591
- Miejscowość: Warszawa
Ja myślę, że fakt, iż większość forumowiczów tu czy na innych forach nie zmienia tytułu wynikać może z 3 przyczyn: z lenistwa, z przyzwyczajenia, albo zapominają.
Ja przykładowo jestem dosyć przyzwyczajony do nie zmieniania tytułu, a nawet jeśli chcę zmienić to często zapominam z racji tego, że koncentruję się na napisaniu posta.
Ale niemniej jednak nazywanie tytułów adekwatnie do pisanych postów nieźle optymalizowało by takie forum pod wyszukiwarki, tak jak Krzywy napisał. Ale z drugiej strony zmiana tytułu ma znaczenie dla forumowiczów. Myślę, że zmiana tytułu przykuwa bardziej uwagę. Na swoim przykładzie zauważyłem.
Co do Twojego bloga Iza to myślę, że brak polskich znaków nie powinien wiele przeszkadzać w pozycjonowaniu. Po za tym zauważ też jak wiele osób wpisuje w wyszukiwarkę słowa bez polskich znaków.
Ja przykładowo jestem dosyć przyzwyczajony do nie zmieniania tytułu, a nawet jeśli chcę zmienić to często zapominam z racji tego, że koncentruję się na napisaniu posta.
Ale niemniej jednak nazywanie tytułów adekwatnie do pisanych postów nieźle optymalizowało by takie forum pod wyszukiwarki, tak jak Krzywy napisał. Ale z drugiej strony zmiana tytułu ma znaczenie dla forumowiczów. Myślę, że zmiana tytułu przykuwa bardziej uwagę. Na swoim przykładzie zauważyłem.
Co do Twojego bloga Iza to myślę, że brak polskich znaków nie powinien wiele przeszkadzać w pozycjonowaniu. Po za tym zauważ też jak wiele osób wpisuje w wyszukiwarkę słowa bez polskich znaków.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
12 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość