Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Co lepiej dać Strona Głowna czy Tytuł Strony , tytuł ma znaczenie na pozycjonowanie znaczniki h1 itp. a strona główna nie bardzo , po za tym zauważyłem że niektórzy dają nazwy podstron z małej litery czy to ma też jakieś znaczenie ?
Szkolenie z Ebiznesu - Pierwsze w Polsce Kompleksowe Szkolenie ze Skutecznego Zarabiania w Internecie!
- Drako23
Witaj Drako23
Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie.
Jest w dziale optymalizacja treści więc mniemam, ze dotyczy to treści na stronie głównej.
Napisz proszę dokładnie:
Gdzie chcesz "dać" Stronę główną - jako tytuł strony w znaczniku <title>? Czy może jako "pierwszy tekst" - tytuł strony w treści z zastosowaniem znacznika <h1>?
Co do używania Wielkich i małych liter to zasada jest prosta - gramatyka
Jeśli zaczynasz zadnie (tytuł) zacznij go od wielkiej litery.
Z moich doświadczeń (choć niewiele to wnosi) lepiej pisać rzeczy ważne z wielkiej litery. Na Twoim miejscu jeśli opisywałbym menu słowami kluczowymi do nazw podstron używałbym wielkich liter.
Znacznie lepiej wygląda menu typu: Nazwa Firmy | Spawanie Plastiku | Lakiernictwo Samochodowe | Kontakt
niż : nazwa firmy | spawanie plastiku | lakiernictwo samochodowe | kontakt
Nie wiem do końca czy o to Tobie chodzi? Także proszę doprecyzuj bardziej swoje zapytanie.
Nie bardzo rozumiem Twoje pytanie.
Jest w dziale optymalizacja treści więc mniemam, ze dotyczy to treści na stronie głównej.
Napisz proszę dokładnie:
Gdzie chcesz "dać" Stronę główną - jako tytuł strony w znaczniku <title>? Czy może jako "pierwszy tekst" - tytuł strony w treści z zastosowaniem znacznika <h1>?
Co do używania Wielkich i małych liter to zasada jest prosta - gramatyka
Jeśli zaczynasz zadnie (tytuł) zacznij go od wielkiej litery.
Z moich doświadczeń (choć niewiele to wnosi) lepiej pisać rzeczy ważne z wielkiej litery. Na Twoim miejscu jeśli opisywałbym menu słowami kluczowymi do nazw podstron używałbym wielkich liter.
Znacznie lepiej wygląda menu typu: Nazwa Firmy | Spawanie Plastiku | Lakiernictwo Samochodowe | Kontakt
niż : nazwa firmy | spawanie plastiku | lakiernictwo samochodowe | kontakt
Nie wiem do końca czy o to Tobie chodzi? Także proszę doprecyzuj bardziej swoje zapytanie.
-

zwierz - Posty: 48
- Miejscowość: Poznań
Moja strona domena nazywa się " hajs.net " i chcę zamiast ją nazywać Strona Głowna Nazwać ją Hajs a może inaczej "praca w domu " , nie chodzi mi o tytuły w znaczniku H1 to wiem jak działa mam odpowiednie wtyczki które praktycznie robią to za mnie , przykładowo pokarze to jeszcze tak :
Menu : Strona Główna , WordPress , szkolenia , coś tam , itp,
I tu pytanie czy zamiast Strona Główna można dać Hajs lub też praca w domu tak żeby nie stracić na pozycjonowaniu , hajs raczej tak ale czy praca w domu , czy ma to znaczenie jak daje się małe litry czy muszą być duże ?
Menu : Strona Główna , WordPress , szkolenia , coś tam , itp,
I tu pytanie czy zamiast Strona Główna można dać Hajs lub też praca w domu tak żeby nie stracić na pozycjonowaniu , hajs raczej tak ale czy praca w domu , czy ma to znaczenie jak daje się małe litry czy muszą być duże ?
Zarabiaj na Polecaniu Kursów i Ucz się od Najlepszych - http://miastoszkolen.pl/
- Drako23
Wielkość liter niema znaczenia... Wpisz w Google jakieś słowo z małej litery i z dużej i porównaj serpy...
Jak chcesz w menu umieścić słowo kluczowe to zawsze może pomóc, ale niekiedy estetyczniej wygląda napis home/strona słówna itp.
Jak chcesz w menu umieścić słowo kluczowe to zawsze może pomóc, ale niekiedy estetyczniej wygląda napis home/strona słówna itp.
Profesjonalne pozycjonowanie stron www - kilkuletnie doświadczenie w branży SEO, ponad 1200 zadowolonych klientów i ponad 5000 wypozycjonowanych fraz, skuteczność na poziomie 90%.
-

damtox_pl - Posty: 90
- Miejscowość: Warszawa
Na samą pozycje nie ma wpływu to prawda. Alle na klikalność może już mieć. Odpowiedni title 'może' (nie musi) zadecydować że to on zostanie kliknięty ponieważ bardziej bardziej będzie się rzucał w oczy 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
- pomocnik12
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-