co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
zaczynaj zawsze od zoptymalizowania serwisu od strony technicznej: skryptu, budowy, kodu

Ehh co mnie grzmotło, żeby brać się za podpowiadanie i to jeszcze błędnie?
Przyznam się szczerze, że nie wiem jakim cudem wpadłem na pomysł zmian w deklaracjach. Być może gdzieś widziałem takie rozwiązanie, być może sam sobie je wyprodukowałem...
Przytoczone przez Was argumenty są na tyle silne, bym nie spierał się szukając stron z takimi deklaracjami...
Ale to, że komuś radzę inaczej niż sam robię (w sensie, że na "mojej" stronie jest EN), to już jest śmieszne...
Tak czy siak dałem plamę i przepraszam najmocniej... na przyszłość będę wiedział...
Paweł Landzberg napisał(a):Lapti z tym Doctype!! //PL to mnie zaszachowałeś

ehh no sorrrry... :P

Tomasz Fabiszak napisał(a):Być może dlatego zawiesił się Tobie program do edycji kodu. Po prostu "zgłupiał", a jego autor nie przewidział takiej sytuacji - podanie błędnego doctype - co spowodowało zawieszenie

No to jeżeli ten program, zamiast wywalić błąd po prostu się zawiesił, to nie nadaje się do niczego... W połączeniu z edycją on-line, nie mógł zrobić nic gorszego...

Pozdrawiam
lapti

Simple guy from IT department
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs

[size=150]pomogłem Ci -> pajacyk.pl i wszystko jasne[/size]
Awatar użytkownika
lapti

Poprzednia

Wróć do Optymalizacja "techniczna"