Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-

Marcin Kręcicki - Posty: 15
- Miejscowość: GDAŃSK
Tak wart tego co o nim piszą <lol> i polecają inne automaty 
Skuteczne pozycjonowanie stron - Kontakt PW
- miloszgadz
[miloszgadz] haha polać mu
dobrze gada 
Prawdopodobnie najlepsza pizza w Kielcach. Sprawdź koniecznie niepowtarzalny smak włoskiej pizzy. Moltobene – Kielce Pizza.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Przyznam szczerze że zwątpiłem ,kurna zadałem pytanie ,bo się na tym kompletnie nie znam
forum słynie : i nie ma głupich pytań.Czekałem na normalną odpowiedz a zostałem potraktowany - szkoda gadać 
forum słynie : i nie ma głupich pytań.Czekałem na normalną odpowiedz a zostałem potraktowany - szkoda gadać 
-

Moja odpowiedź była normalna.
Pokaż mi wątek na jakiś forum gdzie polecają addera.
Pokaż mi wątek na jakiś forum gdzie polecają addera.
Skuteczne pozycjonowanie stron - Kontakt PW
- miloszgadz
Marcin,
Taki odzew jest czasem u nas dlatego, bo w taki sposób też Adder się reklamuje - piszą posty a forach z pytaniami o Addera. A odnośnie Twojego pytania. Olej Addera - to niewarty soft. Zainwestuj lepiej w Publikera.
Taki odzew jest czasem u nas dlatego, bo w taki sposób też Adder się reklamuje - piszą posty a forach z pytaniami o Addera. A odnośnie Twojego pytania. Olej Addera - to niewarty soft. Zainwestuj lepiej w Publikera.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Lub w omni add
Prawdopodobnie najlepsza pizza w Kielcach. Sprawdź koniecznie niepowtarzalny smak włoskiej pizzy. Moltobene – Pizza Kielce.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
-

O adderze lubia ludzie spamowac - chociazby z tego wzgledu nie uzywalem i nie zamierzam go uzywac. Ten marketing chyba zaczyna przynosic im wiecej strat, niz korzysci. Zreszta widzisz reakcje w tym watku na samo pytanie o ten program.
Uzywales, Krystianie? Jakie wrazenia i efekty?
Mam spore uwagi do jego autora. Niby, ze jest na pierwszej pozycji dla "pozycjonowanie", ale to, co pisze na swojej stronie wydaje mi sie totalnymi bzdurami. Tak z pamieci (pewnie troche pokrece, to moje wnioski z tekstow): ze z pierwszego miejsca dla "pozycjonowanie" ma cos kolo 8 odwiedzin dziennie, ze majestic seo i ahrefs i cala konkurencja sie do niczego nie nadaje bo nie maja danych zblizonych do google webmaster tools dla jakiejstam jednej strony, ze market samurai jest do niczego, ze market samurai czy tam majestic seo jest do niczego bo w jednym przykladzie strona majaca cos 70 linkow jest wyzej niz strona majaca 700 linkow... Takich rzeczy gryzacych sie z moja wiedza i czasami logika bylo mnostwo (podobnie, jak wladowanych w artykuly informacji o szkoleniach zamiast najwazniejszych akapitow), wiec totalnie olalem ta strone, te porady, tego goscia i jego program.
Wydaje mi sie, ze on ma duza wiedze (bo w koncu ma ta pierwsza pozycje na pozycjonowanie), ale na tej stronie celowo wprowadza ludzi w blad. Zastanawia mnie tylko, co on potem na szkoleniach mowi: ze jednak te wszystkie repozytoria linkow sa dobre i klamal mowiac, ze nie warto ich uzywac? Bo innych systemow nie ma...
krystian piątek napisał(a):Lub w omni add
Uzywales, Krystianie? Jakie wrazenia i efekty?
Mam spore uwagi do jego autora. Niby, ze jest na pierwszej pozycji dla "pozycjonowanie", ale to, co pisze na swojej stronie wydaje mi sie totalnymi bzdurami. Tak z pamieci (pewnie troche pokrece, to moje wnioski z tekstow): ze z pierwszego miejsca dla "pozycjonowanie" ma cos kolo 8 odwiedzin dziennie, ze majestic seo i ahrefs i cala konkurencja sie do niczego nie nadaje bo nie maja danych zblizonych do google webmaster tools dla jakiejstam jednej strony, ze market samurai jest do niczego, ze market samurai czy tam majestic seo jest do niczego bo w jednym przykladzie strona majaca cos 70 linkow jest wyzej niz strona majaca 700 linkow... Takich rzeczy gryzacych sie z moja wiedza i czasami logika bylo mnostwo (podobnie, jak wladowanych w artykuly informacji o szkoleniach zamiast najwazniejszych akapitow), wiec totalnie olalem ta strone, te porady, tego goscia i jego program.
Wydaje mi sie, ze on ma duza wiedze (bo w koncu ma ta pierwsza pozycje na pozycjonowanie), ale na tej stronie celowo wprowadza ludzi w blad. Zastanawia mnie tylko, co on potem na szkoleniach mowi: ze jednak te wszystkie repozytoria linkow sa dobre i klamal mowiac, ze nie warto ich uzywac? Bo innych systemow nie ma...
Założenie witryny e-commerce to nie wszystko - trzeba wyciągnąć z niej jeszcze zyski z inwestycji. Prowadzenie sklepu internetowego może się szybko zwrócić - przeczytaj szczegóły na temat efektywnego zarządzania sprzedażą w Internecie. Apropo efektywności: jeśli Twój Windows stawia opory, zadbaj o wydajność komputera przez stosowanie moich w pełni bezpiecznych porad. Poważnie - to przyspieszy Twoją pracę!
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Optymalizacja "techniczna"
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Dziękuję za odpowiedź i podpowiedź.