Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
12 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Osobiście używam Publikera. Omni Add podałem jako alternatywę ponieważ cieszy się dobrą reputacją. Co do majestic seo i ahrefsa to zgadzam się nie ma innego softu godnego polecenia, co nie oznacza, że są one idealne. Z własnego doświadczenia wiem jak łato nimi zakręcić. W mojej ocenie majestic seo działa dużo lepiej niż ahrefs. Oba jednak rozwiązania przeważnie wskazują jedynie kilkadziesiąt procent linków. Mogę tak powiedzieć, bo wiem ile linków przykładam a ile pokazują, te narzędzia. Co do Kojotka i jego art..., seo jest takie jest, i ile osób tyle zdań. Poziom merytoryczny bloga kojotka nie powinien mieć wpływu na ocenę jego softu. W mojej ocenie to zupełnie sprawy 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Racja - Majewski tez ma teksty takie, ze rece opadaja, ale produkty ma godne polecenia (mowie o freebocie). Minus takiego podejscia jest taki, ze potem trzeba duzo wiecej dobrego uslyszec o jego produktach, by z nich skorzystac, niz gdyby teksty autorow nie byly watpliwe w ten czy inny sposob. Takze jak dla mnie na start dzieki informacjom z jego strony o jego produkcie (jako produkcie autora) mam zla opinie i + 1 oczko dostaje za to, ze Ty masz dobra. Innych w miare rzetelnych recenzji omniadda w necie nie zauwazylem poki co, bo komentarze na blogu autora sie raczej nie licza. Moze z czasem sie pojawia 
W biznesie internetowym bardzo ważne jest, by mieć najlepszy hosting, który zapewni stabilność strony WWW. Awarie serwera hostingowego mogą spowodować wyrzucenie Twojej witryny z Google, ponieważ (naturalnie) nie linkują oni do niedziałających stron. W codziennej pracy pomoże Ci natomiast najlepszy antywirus (oczywiście darmowy!) - polecam go zainstalować. Sam używam wiele lat i nigdy nie narzekałem na robaki, spyware i inne zagrożenia 
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
12 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wróć do Optymalizacja "techniczna"
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości