Rok założenia: 2008Kontakt
miejsce na ogłoszenia osób / firm, które chcą zaoferować swoje usługi
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Strony Internetowe - Pozycjonowanie - Bardzo Tanio

Postprzez Karol Ż
napisane: 13 Sty 2012, o 11:36

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Cześć

Dopiero się uczę więc proponuje wam (po znajomości :) ) BARDZO TANIO proste (a może i te trochę trudniejsze) strony internetowe.

Koszt to TYLKO 300zł - czyli bardzo mało.

Oto próbka moich stron.

http://piaskprim.pl - (robiłem też pozycjonowanie na frazy - "piaskowanie Radom", "piaskowanie Kielce" )

http://otellomeble.radom.pl (nie była pozycjonowana)

http://elektromanradom.pl - (robiłem też pozycjonowanie na frazy - "elektryk Radom", "instalacje elektryczne Radom", "elektroman")

Moja stronka w budowie http://zdrowygabinet.pl - (robiłem też pozycjonowanie na frazy na "masaż Radom", "masaż leczniczy Radom", "masażysta Radom")

To tylko próbka moich prac. Robię najczęściej strony firmowe, ale mogą też być inne.

Oferuje też BARDZO TANIO pozycjonowanie z racji tego że się uczę (no i po znajomości :) ).

Są to frazy lokalne najczęściej typu "elektryk Radom" lub "kominki Pruszków", na frazy ogólnopolskie typu "kominki" lub "elektryk" na razie się nie porywam.

Najczęściej za pozycjonowanie pobieram opłatę jednorazową w wysokości tylko 100zł (jeżli fraza jest w miarę łatwa). A pozycjonowanie masz cały czas, bez opłaty miesięcznej jak inne firmy.

PROMOCJA TRWA DO MOMENTU AŻ MOJE UMIEJĘTNOŚCI BĘDĄ NA POZIOMIE PROFESJONALISTY.
Wtedy usługi znacznie zdrożeją.

KONTAKT
Karol Żaczek
Tel. 519 744 856
karol.zaczek@wp.pl

Awatar użytkownika
Karol Ż

rada

Postprzez it-spleen
napisane: 13 Sty 2012, o 13:16

Jeżeli mogę coś wtrącić od siebie, potraktuj to jako radę: zadbaj o dobrą jakość multimediów, które umieszczasz na stronach.

Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego design\'u z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
Awatar użytkownika
it-spleen

Miejscowość: Tarnowskie Góry

rada2

Postprzez krystian piątek
napisane: 13 Sty 2012, o 16:14

Rada 2. Pewnych krojów czcionek nie powinno się stosować na stronie www :) Mowie np o topie z strony w twojej stopce

Wszystko zaczyna się od IDEI. Skuteczne strony www Kielce

Awatar użytkownika
krystian piątek

Miejscowość: Kielce

rada

Postprzez it-spleen
napisane: 13 Sty 2012, o 20:50

Rada numer 3: nie zapominaj o części head strony i znacznikach typu: title, description, keywords itd.

Szukasz idealnego miejsca na rozwój swojego Maluszka? Zapraszamy do przedszkola Akademia Poziomkowa. Poziomkowa Akademia to niepubliczne przedszkole, które zagwarantuje Twojemu dziecku odpowiedni rozwój.
Awatar użytkownika
it-spleen

Dziękuje :)

Postprzez Karol Ż
napisane: 14 Sty 2012, o 08:41

Dziękuje za rady :)

it-spleen
Jeżeli mogę coś wtrącić od siebie, potraktuj to jako radę: zadbaj o dobrą jakość multimediów, które umieszczasz na stronach.

Czy mógłbyś podać przykład? Chodzi o otellomeble i tego flasha?

krystian piątek
Rada 2. Pewnych krojów czcionek nie powinno się stosować na stronie www Mowie np o topie z strony w twojej stopce

Mogą się nie u wszystkich wyświetlać, czy o co chodzi? Mówisz o nagłówku czy o napisie "strona główna"?

it-spleen
Rada numer 3: nie zapominaj o części head strony i znacznikach typu: title, description, keywords itd.

Cóż dzięki za rade, ale gdy pozycjonuje jakąś stronkę, to musi to być (chyba że gdzieś o tym zapomniałem, ale wątpię).
Otellomeble nie są narazie pozycjonowane więc tam narazie tego nie robię, a zdrowygabinet jest w budowie mimo że już jest wypozyjonowany (usunąłem starą stone i robie nową).

O ile się nie mylę "keywords" nie bierze pod uwagę Google, wiec to raczej zbędne.

Masażysta wykonujący MASAŻ RADOM może ci pomóc
Awatar użytkownika
Karol Ż

rada 1

Postprzez it-spleen
napisane: 14 Sty 2012, o 11:08

Co do pierwszej rady - chodziło mi m.in. o banner na stronie z Twojej stopki. Aktualnie widzę, że strona nie działa.
Co do rady trzeciej - to chodziło mi o stronkę z meblami. Rozumiem, że stronki na razie nie pozycjonujesz, ale odpowiednia struktura w head to raczej podstawa, a nie pozycjonowanie.

Pozdrawiam

Nowoczesne meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego design\'u z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
Awatar użytkownika
it-spleen

Banner

Postprzez Karol Ż
napisane: 14 Sty 2012, o 12:13

Co do pierwszej rady - chodziło mi m.in. o banner na stronie z Twojej stopki. Aktualnie widzę, że strona nie działa.

Bardzo cię proszę pokaż dokładniej gdzie to jest, daj link, bo ja naprawdę nie wiem o co chodzi. Mówisz że "banner na stronie z Twojej stopki", więc na mojej stopce jest link do zdrowygabinet.pl, ale tam nie ma żadnego bannera :?:

Co do rady trzeciej - to chodziło mi o stronkę z meblami. Rozumiem, że stronki na razie nie pozycjonujesz, ale odpowiednia struktura w head to raczej podstawa, a nie pozycjonowanie.

Tutaj się z tobą zgodzę, ale gdy zrobię te wszystkie opisy (napracuje się, staram się nie robić tego byle jak), potem klient zamawia pozycjonowanie na frazy których NIE MA w head i muszę wszystko zmieniać. Czyli robota razy 2.

Robię inaczej, czekam aż klient zdecyduje się na pozycjonowanie (stronę zrobiłem niedawno), i dopiero daje opisy w head.

Jeżeli się nie zdecyduje, robię opisy według własnej woli.

Teraz po prostu jest ten moment czekania.

Awatar użytkownika
Karol Ż

odpowiedź

Postprzez it-spleen
napisane: 16 Sty 2012, o 12:18

Co do pierwszej rady - strona http://zdrowygabinet.pl/ (baner=górna fotka). Na moim monitorze wygląda bardzo słabo jakościowo. Jakby w normalnych warunkach miała wymiary '400x300', a ktoś ją zwyczajnie potem 'rozciągnął'.

Co do trzeciej rady: dziwny masz ten sposób. Strona z meblami z tego co widzę ma 4 podstrony. Dodanie na nich typowych, fundamentalnych znaczników w sekcji head to około 3 minut. I ja w ogóle nie nazywałbym tego pozycjonowaniem. Jak budujesz stronę WWW, to buduj ją dobrze w każdym calu. A sekcja head to tego także się zalicza.

Awatar użytkownika
it-spleen

Obrazek

Postprzez Karol Ż
napisane: 16 Sty 2012, o 20:59

Robię inaczej, czekam aż klient zdecyduje się na pozycjonowanie (stronę zrobiłem niedawno), i dopiero daje opisy w head.

Jeżeli się nie zdecyduje, robię opisy według własnej woli.

Tyle mam do powiedzenia raz jeszcze.

A jeżeli chodzi o ten obrazek to wiem że nie jest najlepszej jakości, ale dobrze oddaje przyszłą tematykę strony. Poza tym strona jest w budowie i obrazek mogę zmienić, to jest to strona którą robię dla SIEBIE a nie dla klienta, więc sam jestem jej jedynym krytykiem :)

POZA TYM it-spleen, NIE PRZEJMUJ SIĘ, NIE JESTEM DLA CIENIE REALNĄ KONKURENCJĄ.
TE MOJE MAŁE CENY SĄ PO TO BO GDY WYKONUJE JAKIEŚ ZLECENIE ZA PIENIĄDZE (NAWET NIEWIELKIE) O WIELE WIĘKSZĄ MAM OCHOTĘ DO NAUKI. Bez bodźca w postaci pieniędzy nic mi się nie chce.

Awatar użytkownika
Karol Ż

nie rozumiesz

Postprzez it-spleen
napisane: 17 Sty 2012, o 00:27

Nie rozumiesz mnie. A szkoda:)
Po pierwsze nikt z nas nie jest tutaj, żeby wytkać błędy i konkurować ze sobą. Jesteśmy, żeby się wspierać, pomagać. Skoro zamieściłeś post o tym, że 'tworzysz strony internetowe...' uznałem za stosowane napisanie kilku rad, w sposób grzeczny i kulturalny. Jeżeli Cię uraziły - przepraszam, nie chciałem w żaden sposób tego robić.

Po drugie - robisz stronę dla siebie ? Rozumiem, że tylko Ty z niej będziesz korzystał i nikt inny nie otworzy jej w przeglądarce. Strona WWW oczywiście musi podobać się twórcy (klientowi, zlecającemu itd.), ale także musi być dopasowana do marki, preferencji klientów, ogólnych standardów (które czasem ew. można nagiąć) i wiele, wiele więcej.

Co do obrazka - to podobnych o lepszej jakości jest na prawdę sporo. A co do 'SEO' to na prawdę to przemyśl.

Z pozdrowieniami:)

Meble kuchenne i szafy wnękowe od Ekki Design to połączenie najwyższej jakości z wysokim poziomem funkcjonalnym. Ekki Design od wielu lat działa na rynku wykończenia wnętrz. Po meble kuchenne i szafy tylko do Ekki. Zapraszamy!
Awatar użytkownika
it-spleen

Następna

Wróć do Ogłoszenia - wykonam...