Oferuję skuteczne pozycjonowanie stron i sklepów internetowych w Google!
Chcesz aby strona internetowa z ofertą lub sklep internetowy pojawiły się na pierwszych miejscach w wynikach wyszukiwania Google? A może chcesz dowiedzieć się w jaki sposób moi klienci pozyskują z każdym miesiącem coraz więcej odwiedzin w wyszukiwarek?
Wiem jak to zrobić skutecznie, realizując sprawdzone techniki pozycjonerskie, które są w 100% zgodne z zasadami najważniejszej wyszukiwarki - Google! Dzięki współpracy z nami Twoja strona zyska z każdym miesiącem nową ilość wejść na coraz to nowsze i bardziej opłacalne słowa kluczowe.
Wejdź pod adres pierwszywgoogle.pl i napisz zapytanie o wycenę!
Z naszej strony GWARANTUJĘ:
-> darmową analizę optymalnego modelu pozycjonowania dla Twojej strony internetowej,
-> darmową analizę najlepszych słów kluczowych,
-> model rozliczeniowy oparty o realne efekty - płacisz gdy osiągasz korzyści,
-> dostęp do statystyk dziennych pozycji strony dla pozycjonowanych fraz,
-> comiesięczne raporty skupione na wskaźnikach efektu naszej współpracy!
Jesteś zainteresowany - zapraszam na moją stronę lub do pisania na tym forum!
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Chcąc skutecznie pozycjonować i walczyć o średnio trudne i trudne frazy NIE ma takiej możliwości
100% ale bujdy
Nie ma pozycjonowana 100% zgodnego z zasadami google No chyba, że pozycjonujesz takie tylko takie frazy (Pozycjonowanie sklepow long tail - 2490 wtników) jak macie w filmiku na stronie głównej czyli looooong tail 
gdzie konkurencja jest .... niewielka.
Moim postem nie chcę nikogo atakować jedynie wskazuje jedynie błędne sformułowania
Przekaz marketingowy ? Albo robisz to co mówisz albo piszesz ściemy / koloryzujemy. Odniosłem się do zapisu jako całego i tego jak klient to na pewno odbierze. Nie pierwszy piszesz i nie ostatni, że wszystko robisz w 100% zgodnie z wytycznymi google. Frazy mające 2490 wyników i mało konkurencyjne pewnie, że się da optymalizacją zrobić
Skoro robisz 100% zgodnie z zasadami to rozumiem filtry i bany nie wchodzą w ogóle w grę
i że dajesz na to gwarancję
oczywiście robiąc poważne frazy z poważną konkurencyjnością 
Ty wystawiasz ofertę na forum, ja jestem forumowiczem i chyba mi wolno ocenić ofertę na forum czy nie bardzo ?
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

pierwszywgoogle - Posty: 7
- Miejscowość: Kraków
pierwszywgoogle napisał(a):Wiem jak to zrobić skutecznie, realizując sprawdzone techniki pozycjonerskie, które są w 100% zgodne z zasadami najważniejszej wyszukiwarki - Google!
Chcąc skutecznie pozycjonować i walczyć o średnio trudne i trudne frazy NIE ma takiej możliwości
gdzie konkurencja jest .... niewielka.
Moim postem nie chcę nikogo atakować jedynie wskazuje jedynie błędne sformułowania
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Krystianie dziękuję za zainteresowanie jakie okazałeś moim ogłoszeniem, uważam przy tym, że prowadząc agencję interaktywną powinieneś posiadać zrozumienie dla granic nieścisłości jakimi rządzi się przekaz marketingowy. Jeśli przyjdzie do mnie klient i powie, że chce osiągnąć korzyści z pozycjonowania i optymalizacji strony w organicznych wynikach wyszukiwania przy 100% zgodności z Wytycznymi Google Dla Webmasterów to ja go zaproponuję. Jeśli posiadasz pewne doświadczenie w tym zakresie to powinieneś zdawać sobie sprawę, że to możliwe w 100%.
Np. sama optymalizacja witryny bez może podnieść rezultaty - 100% zgodnie z zasadami, nadal jest to pozycjonowanie i chyba nie powiesz, że naciągam fakty, lub że mówię nieprawdę lub prezentuję nierealną ofertę?
Szkoda, że swoją wypowiedzią zniechęcasz odbiorców mojej oferty, no ale taki jest rynek co doskonale rozumiem i z godnością przyjmę na klatę Twoje słowa
Dla klientów to chyba będę musiał opublikować to jeszcze raz w osobnym wątku ;p
Np. sama optymalizacja witryny bez może podnieść rezultaty - 100% zgodnie z zasadami, nadal jest to pozycjonowanie i chyba nie powiesz, że naciągam fakty, lub że mówię nieprawdę lub prezentuję nierealną ofertę?
Szkoda, że swoją wypowiedzią zniechęcasz odbiorców mojej oferty, no ale taki jest rynek co doskonale rozumiem i z godnością przyjmę na klatę Twoje słowa
-

pierwszywgoogle napisał(a):Krystianie dziękuję za zainteresowanie jakie okazałeś moim ogłoszeniem, uważam przy tym, że prowadząc agencję interaktywną powinieneś posiadać zrozumienie dla granic nieścisłości jakimi rządzi się przekaz marketingowy.
Przekaz marketingowy ? Albo robisz to co mówisz albo piszesz ściemy / koloryzujemy. Odniosłem się do zapisu jako całego i tego jak klient to na pewno odbierze. Nie pierwszy piszesz i nie ostatni, że wszystko robisz w 100% zgodnie z wytycznymi google. Frazy mające 2490 wyników i mało konkurencyjne pewnie, że się da optymalizacją zrobić
pierwszywgoogle napisał(a):Szkoda, że swoją wypowiedzią zniechęcasz odbiorców mojej oferty, no ale taki jest rynek co doskonale rozumiem i z godnością przyjmę na klatę Twoje słowa Dla klientów to chyba będę musiał opublikować to jeszcze raz w osobnym wątku ;p
Ty wystawiasz ofertę na forum, ja jestem forumowiczem i chyba mi wolno ocenić ofertę na forum czy nie bardzo ?
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Krystianie,
dla wyjaśnienia, nie piszę, że daję gwarancję na jakiekolwiek z wymienionych przez Ciebie (filtry i bany?), gwarantuję, że potrafię zaoferować korzystną usługę w ramach której prowadzone są działania w 100% zgodne z wytycznymi wyszukiwarki. Piszę w taki sposób aby zachęcić klienta - taki jest cel każdej reklamy, zachęcić i pozyskać klienta. Twoja dociekliwość i tropienie podstępu miała by pełne uzasadnienie gdybym ładował SWL'e rotacyjne w klientów, którym oferuję pozycjonowanie zgodne z wytycznymi - czego jednak nie robię i nie powinieneś zakładać bezpodstawnie, że tak jest. Chyba ta dyskusja jednak może tak trwać w nieskończoność, a Ty postanowiłeś zostać rzecznikiem biednych klientów pozycjonerów
Oświadczam:
- wszyscy moi klienci są zadowoleni i osiągają korzyści z kampanii realizowanej przez markę pierwszygoogle.pl
każdy klient otrzymuje stosowną informację o zasadach współpracy i realiach jakie się z tym wiążą. Jednak aby doszło do analizy biznesu klienta i konkurencyjności jego branży muszę popracować nad tym aby były zapytania w tym kierunku. Trochę mi to utrudniłeś tymi polemikami, jednak jak zauważyłeś to jest forum i każdy może się wypowiedzieć.
Pozdrawiam, Michał!
dla wyjaśnienia, nie piszę, że daję gwarancję na jakiekolwiek z wymienionych przez Ciebie (filtry i bany?), gwarantuję, że potrafię zaoferować korzystną usługę w ramach której prowadzone są działania w 100% zgodne z wytycznymi wyszukiwarki. Piszę w taki sposób aby zachęcić klienta - taki jest cel każdej reklamy, zachęcić i pozyskać klienta. Twoja dociekliwość i tropienie podstępu miała by pełne uzasadnienie gdybym ładował SWL'e rotacyjne w klientów, którym oferuję pozycjonowanie zgodne z wytycznymi - czego jednak nie robię i nie powinieneś zakładać bezpodstawnie, że tak jest. Chyba ta dyskusja jednak może tak trwać w nieskończoność, a Ty postanowiłeś zostać rzecznikiem biednych klientów pozycjonerów
Oświadczam:
- wszyscy moi klienci są zadowoleni i osiągają korzyści z kampanii realizowanej przez markę pierwszygoogle.pl
Pozdrawiam, Michał!
-

Pierwszywgoogle - biorąc dosłownie wytyczne Goglarza to aby być z mini zgodnym:
1. Stwórz świetny, unikalny kontent
2. A teraz czekaj do us..nej śmierci aż ktoś do Ciebie zalinkuje
Prawda jest taka że już artykuły w preclach czy wpisy w płatnych katalogach nie są w 100% zgodne z wytycznymi bo nie są to linki spontaniczne i naturalne - więc zawsze czytając oferty różnych agencji SEŁO turlam się ze śmiechu jak to czytam (brednie o zgodności z wytycznymi)...
Cóż, Krystian prawidłowo wytknął Ci robienie delikatnie mówiąc odbiorcy "przekazu marketingowego" w jajo - nie ma czegoś takiego jak 100% zgodne z wytycznymi Wielkiego G. pozycjonowanie. Oczywiście możesz powiedzieć nie używam Scrapeboxa, Xrumera, SWLi, dodawarek.... czy innych narzędzi - ale w takim przypadku.... życzę powodzenia już przy średnio trudnych frazach.
I nie żebym się czepiał ale na Twojej stronie nie ma żadnych informacji o formie prawnej firmy czy siedzibie, ze nie wspomnę o telefonie - tylko formularz kontaktowy
ale u mnie to nie wzbudza zaufania.
Aaaa i na koniec bym zapomniał - rejestrujesz się 16 listopada i od razu sadzisz posta z reklamą.... a gdzie "spacerek i buzi"?
No i na koniec jeszcze jeden drobiazg... domena - zarejestrowana na osobę fizyczną z ukrytymi danymi abonenta - też budzi zaufanie.
1. Stwórz świetny, unikalny kontent
2. A teraz czekaj do us..nej śmierci aż ktoś do Ciebie zalinkuje
Prawda jest taka że już artykuły w preclach czy wpisy w płatnych katalogach nie są w 100% zgodne z wytycznymi bo nie są to linki spontaniczne i naturalne - więc zawsze czytając oferty różnych agencji SEŁO turlam się ze śmiechu jak to czytam (brednie o zgodności z wytycznymi)...
Cóż, Krystian prawidłowo wytknął Ci robienie delikatnie mówiąc odbiorcy "przekazu marketingowego" w jajo - nie ma czegoś takiego jak 100% zgodne z wytycznymi Wielkiego G. pozycjonowanie. Oczywiście możesz powiedzieć nie używam Scrapeboxa, Xrumera, SWLi, dodawarek.... czy innych narzędzi - ale w takim przypadku.... życzę powodzenia już przy średnio trudnych frazach.
I nie żebym się czepiał ale na Twojej stronie nie ma żadnych informacji o formie prawnej firmy czy siedzibie, ze nie wspomnę o telefonie - tylko formularz kontaktowy
ale u mnie to nie wzbudza zaufania.Aaaa i na koniec bym zapomniał - rejestrujesz się 16 listopada i od razu sadzisz posta z reklamą.... a gdzie "spacerek i buzi"?

No i na koniec jeszcze jeden drobiazg... domena - zarejestrowana na osobę fizyczną z ukrytymi danymi abonenta - też budzi zaufanie.

POZYCJONOWANIE skuteczne i bez bullshitu ;P >>kontakt priv<<
-

swirus71 - Posty: 293
swirus71 - oczwiście zgadzam się z tym, że na frazę "opony" zgodnie z wytycznymi Google się nie da, jednak świat SEO daje coraz więcej możliwości
Co do Twojego dochodzenia jetem pod wrażeniem jak dogłębnie weryfikujesz konkurencję. Pozwolę sobie dodać, że dla klientów zainteresowanych współpracą dysponuję referencjami od marek o ogólnopolskim zasięgu więc z budowaniem wiarygodności nie ma problemu.
Pozdrawiam, Michał!
P.S. Forum wyszukałem aby się tu zareklamować, oczywiście jeśli ktoś chce o coś zapytać na PRV służę pomocą
Coś za coś.
Pozdrawiam, Michał!
P.S. Forum wyszukałem aby się tu zareklamować, oczywiście jeśli ktoś chce o coś zapytać na PRV służę pomocą
-

Wiesz - akurat nie weryfikowałem że nie wspomnę o dochodzeniu - zajrzałem na stronę a tam brak danych... no to chciałem się po whois dowiedzieć - a tu ukryte - wg mnie w dobrym tonie jest na stronie z ofertą podać dane firmowe ale może ja już wapniak jestem.
Wejdź na stronę Krystiana - dział kontakt i zobacz jak wygląda - wszystko w temacie.
A co do referencji... hmmm... jest taka poznańska firma ze słoneczkiem w nazwie - też mają bogate referencje, piękną siedzibę... ale jakoś nikomu bym ich nie polecił.
Jest jeszcze druga firma - też poznańska - tym razem na "P" co pozycjonuje 3 miesiące gratis... a potem jest płacz i zgrzytanie zębów bo bardzo ciężko się z nimi rozstać (6 m-cy okres wypowiedzenia) - ale z drugiej strony jak "klienci" nie czytają umowy bo "za darmo" to sami sobie winni - przecież dziś za darmo to nawet w mordę na ulicy trudno dostać
A biorąc pod uwagę informacje na blipie (pierwszywgoogle.blip.pl) czyli fakt że prawdopodobnie jesteś Krakusem....
... i ofertę na pozycjonowanie 3 m-ce gratis.... to zaczynam się bać
I nie żebym miał coś do Krakusów - w sumie mam tam rodzinę i trochę krakowskiej krwi w moich żyłach płynie. Jestem po prostu uczulony na "przekazy marketingowe" szczególnie od firm, które nie podają swoich danych.
Wejdź na stronę Krystiana - dział kontakt i zobacz jak wygląda - wszystko w temacie.
A co do referencji... hmmm... jest taka poznańska firma ze słoneczkiem w nazwie - też mają bogate referencje, piękną siedzibę... ale jakoś nikomu bym ich nie polecił.
Jest jeszcze druga firma - też poznańska - tym razem na "P" co pozycjonuje 3 miesiące gratis... a potem jest płacz i zgrzytanie zębów bo bardzo ciężko się z nimi rozstać (6 m-cy okres wypowiedzenia) - ale z drugiej strony jak "klienci" nie czytają umowy bo "za darmo" to sami sobie winni - przecież dziś za darmo to nawet w mordę na ulicy trudno dostać
A biorąc pod uwagę informacje na blipie (pierwszywgoogle.blip.pl) czyli fakt że prawdopodobnie jesteś Krakusem....
... i ofertę na pozycjonowanie 3 m-ce gratis.... to zaczynam się bać
I nie żebym miał coś do Krakusów - w sumie mam tam rodzinę i trochę krakowskiej krwi w moich żyłach płynie. Jestem po prostu uczulony na "przekazy marketingowe" szczególnie od firm, które nie podają swoich danych.
POZYCJONOWANIE skuteczne i bez bullshitu ;P >>kontakt priv<<
-

swirus71 - Posty: 293
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Ogłoszenia - wykonam...
-