co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
miejsce na ogłoszenia osób / firm, które chcą zaoferować swoje usługi

Witam

Wykonam ręczne katalogowania do wyselekcjonowanych przeze mnie katalogów o wysokim wskaźniku Page Rank.

W większości są to katalogi moderowane, a więc nie są to tzw. śmietniki

Wszystkie wpisy są bardzo wartościowe. Po wykonaniu zlecenia dostarczam szczegółowy RAPORT z listą katalogów do których dodałem stronę!!

Oferta PROMOCYJNA tylko dla pierwszych 30 osób w cenie 9,99 złotych za 100 wpisów do katalogów PR6, PR5, PR4 i PR3

Szczegóły oferty w ogłoszeniu allegro

Oto link: Szczegóły oferty i zakup przez Allegro - KLIKNIJ

Kontakt: portalturysty@gmail.com

senses13

9,99zł za 100 RĘCZNYCH (półautomatycznych) wpisów? Wychodzi 10gr za wpis (minus podatek jeśli masz działalność).
Zakładam, że jesteś niewyobrażalnie szybki i pracowity, że opłaca Ci się katalogować ręcznie za taką cenę (a myślałem że ja mam tanio :D).

Pozdrawiam i podziwiam wytrwałość

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Nie sądzę, że masz tanio skoro wspominasz o półautomacie. Niektórzy pozycjonują ręcznie. Ale widzę, że wolisz ludzi "doić"

Jakbyś przeczytał dokładnie to oferta skierowana jest dla pierwszych 30 osób i jest to oferta promocyjna. Pozdrawiam

senses13

Ale widzę, że wolisz ludzi "doić"

Widzę że cię czymś uraziłem. Napisz czym, ponieważ analizując swój post nie wiem. Jeśli to przez to że napisałem, że jesteś pracowity to przepraszam.
Nie sądzę, że masz tanio skoro wspominasz o półautomacie

Poczytaj sobie o różnicy między automatem a półautomatem. Pewnie nawet nie wiesz że korzystasz z półautomatu (tak, program Sprytne katalogowanie lub SEOBohater to półautomat).

Awatar użytkownika

Śmieszne. Widzę , że konkurencja nie może tego przeżyć!! Doskonale wiem w jaki sposób dodaje się ręcznie. A jeżeli ty dodajesz przy pomocy półautomatów to twoja sprawa.

senses13

Nie. Trochę źle mnie zrozumiałeś. Nie życzę Tobie źle (50% forumowiczów zarabia w taki sam sposób jak Ty lub ja), po prostu prowadzę działalność i ciężko mi wyobrazić sobie tak niskie ceny (ja również nie mam wygórowanych odliczając od nich podatek, ustalając swoje ceny przeglądałem dużo ofert).
Myślałem, że wytłumaczysz mi Twoją strategię w sposób cywilizowany, w końcu to forum i właśnie po to się zakłada tutaj tematy.

Awatar użytkownika

Doskonale wiesz, że cena jest bardzo niska i wręcz nieopłacalna. Proponuję taką ofertę tylko dla 30 osób. JEST to promocja. Sprzedawanie w takiej cenie cały czas jest nieopłacalne. Ale od czasu do czasu warto zrobić rabat w celu zdobycia nowych klientów.

senses13

Daniel, a czytałeś aukcje? Kolega chce, by jemu jedynie zostawała zabawa copiujpaste i naciskanie wyślij. Być może Ty wykonujesz więcej pracy i musisz podnieść cenę?

senses13 napisał(a):Doskonale wiesz, że cena jest bardzo niska i wręcz nieopłacalna
To może się obaj pochwalicie jakie macie ceny regularne?

Pozdrawiam
lapti

i nie bić się :P :adminpatrzy:

Simple guy from IT department
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs

[size=150]pomogłem Ci -> pajacyk.pl i wszystko jasne[/size]
Awatar użytkownika
lapti

Doskonale wiesz, że cena jest bardzo niska i wręcz nieopłacalna.

Wiem, cena jest niska jak na promocję nawet. Podjąłeś bardzo odważną strategię, poważnie.
1. Albo przyniesie sukces i klienci będą się mnożyć (czego Ci życzę, poważnie, klientów starczy dla nas wszystkich)
2. Albo przez zaniżoną cenę (wiem, że to promocja ale mimo wszystko) potencjalny klient będzie uważał, że używasz automatu choć tego nie robisz (wiem co piszę, wielu moich znajomych straciło na podobnej strategii, chociaż wiele mogło się zmienić) i skutek może być negatywny.

lapti, żaden sekret. Cennik na mojej stronie.

Awatar użytkownika

Nie sądzę, że masz tanio skoro wspominasz o półautomacie. Niektórzy pozycjonują ręcznie. Ale widzę, że wolisz ludzi "doić"

Tego posta chyba nie trzeba komentować :)

miloszgadz

Następna

Wróć do Ogłoszenia - wykonam...