co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
miejsce na ogłoszenia osób / firm, które chcą zaoferować swoje usługi

Ja zakupiłem tą usługę na Allegro dla strony Darmowa bramka sms (już mam trochę dosyć robienia tych wpisów).

Po wszystkim napiszę jak kolega się sprawił ;)

Na dzień dzisiejszy dużo nie pozycjonowałem tej strony, ma teraz 30 miejsce w google na hasło "darmowa bramka sms". Widać, że sama domena sporo daje.

Twoja darmowa bramka sms - wysyłaj sms-y za free.
Naprawdę łatwy zarobek w zasięgu Twojej ręki.
Awatar użytkownika
MichaelloClass

Miejscowość: Łódź

Widać, że sama domena sporo daje.

Ale Ci się wydaje:)

Lektura:
domena/domena-a-pozycjonowanie-t943.html

miloszgadz

Witam!

Tak jak obiecałem, po wykonaniu zamówionej usługi przez senses13 piszę komentarz ;)

Niedawno dostałem raport z katalogami, na których zostały zamieszczone wpisy i dziś zdecydowałem się sprawdzić czy wszystko jest OK. Sprawdziłem tylko wybrane katalogi (około siedmiu bo na wszystkie to chyba szkoda czasu) i rzeczywiście znalazłem w nich wpisy mojej strony. Dostałem nawet wpis do 102 katalogów czyli o dwa więcej.

Wszystko byłoby ok gdyby nie pewien szkopuł...

Z tego co się doczytałem w opisie aukcji i wpisu w tym wątku, strona miała być dodana do wartościowych katalogów (PR od 3 do 6).

senses13 napisał(a):Witam

Wykonam ręczne katalogowania do wyselekcjonowanych przeze mnie katalogów o wysokim wskaźniku Page Rank.

W większości są to katalogi moderowane, a więc nie są to tzw. śmietniki

Wszystkie wpisy są bardzo wartościowe. Po wykonaniu zlecenia dostarczam szczegółowy RAPORT z listą katalogów do których dodałem stronę!!

Oferta PROMOCYJNA tylko dla pierwszych 30 osób w cenie 9,99 złotych za 100 wpisów do katalogów PR6, PR5, PR4 i PR3

Po sprawdzeniu siedmiu katalogów z raportu stwierdzam, że większość to PR n/k i PR0. Rzeczywiście katalogi są starannie wyselekcjonowane bo jak na ranie nie znalazłem żadnego nawet z PR1...

Twoja darmowa bramka sms - wysyłaj sms-y za free.
Naprawdę łatwy zarobek w zasięgu Twojej ręki.
Awatar użytkownika
MichaelloClass

Miejscowość: Łódź

Nieaktualny PR?

Postprzez Daniel 'siewca' Nakoneczka 10 Maj 2010, o 19:07

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Może senses13 nie wziął pod uwagę że PR się zmienia. I starannie wybrane katalogi faktycznie jakiś czas temu miały wysoki page rank. Ale lepiej jak sam się wypowie na ten temat.

Tworzę serwisy internetowe i systemy CMS: tworzenie stron internetowych
Mój sklepik: Torebki damskie
Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Poprzednia

Wróć do Ogłoszenia - wykonam...