Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
No to wyjaśnij szybko, o co chodzi, albo wywalam Twój post i daję warna.
Kolego, chyba się nie zrozumieliśmy.
Nie tłumacz nam czym są backlinki, bo to akurat wiemy. Powiedz nam, na czym polegają te Twoje darmowe linki zwrotne. Znaczy pozycjonujesz za darmo, tak? Wyjaśnij, co oferujesz.
W pierwszym poście na samej górze jest dokładnie napisane co oferuję - 400 linków zwrotnych każdego miesiąca (miesiąc za miesiącem). Pozycjonowanie - linki zwrotne są darmowe, jednak warunkiem przystąpienia do współpracy jest dodanie do swojej strony (w stopce) jednego linku zwrotnego.
Słuchaj, albo jest darmowe, albo wymagasz linka - i nie jest darmowe.
Mam wrażenie, że mnie pouczasz, żebym czytał ze zrozumieniem. A ja mam wrażenie, że piszesz zalety Twojej "oferty" (ciężko to nazwać ofertą, brak szczegółów), a nie piszesz o koszcie, jaki trzeba ponieść.
Gdyby ktoś zwariował i rzeczywiście pozycjonował za darmo, to wszyscy się zgłaszamy.
A jeśli masz zamiar uruchomić spamiarkę i wciskać do śmieciowych katalogów linki, a za to chcesz link zwrotny - to nie wiem czy ktoś się znajdzie chętny.
Zatem na przyszłość:
1) Pisz dokładnie o co chodzi (bez niedomówień)
2) Opisuj, co oferujesz: jak dodajesz linki i skąd będę pochodziły.
ogłoszenie jest skierowane do osób zainteresowanych współpracą, a w treści ogłoszenia jest napisane "Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt", może powinieneś dodać do swojego forum jakieś reguły jak osoby powinny układać swoje posty lub ogłoszenia skoro ty ich nie uznajesz w takiej formie jak zostały napisane.
Twoje forum jest pełne różnego rodzaju linków wychodzących, wystarczy, że zapisałbym się na twoim forum dodał link do stopki w podpisie i w profilu zaczął komentować i miałbym pełno linków zwrotnych nie musząc nic w zamian robić dla ciebie prawda?
Cóż - takimi technikami to życzę powodzenia w zdobywaniu tych linków zwrotnych - osobiście jednak stawiam na odpalenie spamiarki (czyżby ktoś miał dostęp do rumaczka albo scrapa?). Zresztą bez obrazy ale 400 BLi to robi się odpowiednimi narzędziami w moment ;P
Chyba że oferujesz 400 BLi ze stron z wysokim TR - ale jakoś w to wątpię...
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Darmowe Linki Zwrotne - Pozycjonowanie. Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt. Linki zwrotne będą dostarczane systematycznie, każdego miesiąca (miesiąc za miesiącem) w pakietach po 400 linków na miesiąc.
- DarPoz
Ktoś obeznany w pozycjonowaniu wie co to dokładnie jest, jak działa i czy działa i jest warte zachodu? Z chęcią się dowiem (najlepiej od samego autora).
Wiem o co w tym chodzi (to spolszczona nazwa backlinków?), ale czy takie pakiety linków nie szkodzą?
Wiem o co w tym chodzi (to spolszczona nazwa backlinków?), ale czy takie pakiety linków nie szkodzą?
http://www.tomaszchrobak.pl
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
DarPoz napisał(a):Darmowe Linki Zwrotne - Pozycjonowanie.
No to wyjaśnij szybko, o co chodzi, albo wywalam Twój post i daję warna.
Szukasz domeny dla Twojego serwisu? Zapoznaj się z moim bezpłatnym poradnikiem: domeny internetowe. Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs pozycjonowania. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Najprościej rzecz ujmując to można powiedzieć, że pozycjonowanie to przede wszystkim "linki zwrotne" z ang. "backlinks" czyli linki, które prowadzą do twojej własnej strony internetowej z pozostałych (innych i różnych stron). Czy warto? zobacz największych "graczy" na "estradzie internetowej", sprawdź ile mają linków zwrotnych, a wtedy sam odpowiesz sobie na pytanie czy warto? Zresztą jeśli by nie było warto, to nie było by w ogóle żadnych firm pozycjonujących i osób chętnych za to wszystko płacić. Czy to nie zaszkodzi? to wszystko zależy w jaki sposób to robisz? Budowanie linków zwrotnych jest jak najbardziej wskazane, jeżeli chcesz osiągnąć dobry ranking i być widocznym w sieci.
- DarPoz
DarPoz napisał(a):że pozycjonowanie to przede wszystkim "linki zwrotne" z ang. "backlinks"
Kolego, chyba się nie zrozumieliśmy.
Nie tłumacz nam czym są backlinki, bo to akurat wiemy. Powiedz nam, na czym polegają te Twoje darmowe linki zwrotne. Znaczy pozycjonujesz za darmo, tak? Wyjaśnij, co oferujesz.
Wiedzę w Sieci można podzielić na darmową i płatną. Jeśli chodzi o tę pierwszą, to polecam Ci z czystym sercem profesjonalnie przygotowane kursy e-mailowe. Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na blog o e-biznesie
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Znaczy pozycjonujesz za darmo, tak? Wyjaśnij, co oferujesz.
W pierwszym poście na samej górze jest dokładnie napisane co oferuję - 400 linków zwrotnych każdego miesiąca (miesiąc za miesiącem). Pozycjonowanie - linki zwrotne są darmowe, jednak warunkiem przystąpienia do współpracy jest dodanie do swojej strony (w stopce) jednego linku zwrotnego.
- DarPoz
DarPoz napisał(a):Pozycjonowanie - linki zwrotne są darmowe, jednak warunkiem przystąpienia do współpracy jest dodanie do swojej strony (w stopce) jednego linku zwrotnego.
Słuchaj, albo jest darmowe, albo wymagasz linka - i nie jest darmowe.
Mam wrażenie, że mnie pouczasz, żebym czytał ze zrozumieniem. A ja mam wrażenie, że piszesz zalety Twojej "oferty" (ciężko to nazwać ofertą, brak szczegółów), a nie piszesz o koszcie, jaki trzeba ponieść.
Gdyby ktoś zwariował i rzeczywiście pozycjonował za darmo, to wszyscy się zgłaszamy.
A jeśli masz zamiar uruchomić spamiarkę i wciskać do śmieciowych katalogów linki, a za to chcesz link zwrotny - to nie wiem czy ktoś się znajdzie chętny.
Zatem na przyszłość:
1) Pisz dokładnie o co chodzi (bez niedomówień)
2) Opisuj, co oferujesz: jak dodajesz linki i skąd będę pochodziły.
Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na darmowe video o e-biznesie. Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zobacz ofertę kursu pozycjonowania na DVD.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):1) Pisz dokładnie o co chodzi (bez niedomówień)
ogłoszenie jest skierowane do osób zainteresowanych współpracą, a w treści ogłoszenia jest napisane "Osoby zainteresowane współpracą proszę o kontakt", może powinieneś dodać do swojego forum jakieś reguły jak osoby powinny układać swoje posty lub ogłoszenia skoro ty ich nie uznajesz w takiej formie jak zostały napisane.
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):a za to chcesz link zwrotny - to nie wiem czy ktoś się znajdzie chętny.
Twoje forum jest pełne różnego rodzaju linków wychodzących, wystarczy, że zapisałbym się na twoim forum dodał link do stopki w podpisie i w profilu zaczął komentować i miałbym pełno linków zwrotnych nie musząc nic w zamian robić dla ciebie prawda?
- DarPoz
Cóż - takimi technikami to życzę powodzenia w zdobywaniu tych linków zwrotnych - osobiście jednak stawiam na odpalenie spamiarki (czyżby ktoś miał dostęp do rumaczka albo scrapa?). Zresztą bez obrazy ale 400 BLi to robi się odpowiednimi narzędziami w moment ;P
Chyba że oferujesz 400 BLi ze stron z wysokim TR - ale jakoś w to wątpię...
-

swirus71 - Posty: 293
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Ogłoszenia - wykonam...
-