Witam
Poszukuję osoby która stworzy portal internetowy o tematyce prawnej. Najlepiej w wordpressie ponieważ w przyszłości chciałbym osobiście ją aktualizować, ingerować w treść itd. Proszę o kontakt zainteresowane osoby na adres
home@satiss.pl
Szata graficzna, banery są już wybrane, łącznie z motywem, chodzi tylko o zebranie tego w jedną całość + dodanie kilku nowych szczegółów. Razem około 6-7 podstron.
Pozdrawiam
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Zgadzam się ale dobrze jest mieć chociaż odrobinę samozaparcia - chyba nie chciałbyś czekać na profesjonalistę by zmienił tło strony www czy wykonał 3 kliknięcia myszą
Oczywiście trzeba wiedzieć czego się chce dokonać i jak to ma wyglądać. Jeżeli chodzi o stronę informatyczną, to musisz znać minimum programowe, ale nie po to, by wykonywać wszystko samodzielnie, tylko po to, by nie dać sobie "wciskać kitu".
Musisz mieć kontrolę nad pracami swojego zespołu lub pracami na zlecenie. Sam absolutnie nie angażuj się poznawanie tajemnic htmla, jeżeli to nie jest Twoją mocną stroną, bądź hobby. Skup się na biznesie, zarządzaniu i tym, co robisz najlepiej a wszystko inne przekaż komuś innemu.
Jeżeli boli Cię ręka, obejrzyj ją dokładnie. Może gdzieś "zapikowałeś" zeszłej nocy wracając z baletów. Znalazłeś siniaka - super, czyli problem z głowy. Jeżeli natomiast wszystko wskazuje, że coś się niedobrego dzieje a Ty nie masz pojęcia co, to szybko pędź do lekarza a nie trać czas na szukanie w necie samouczków o bólu ręki. Chirurga z siebie w 2 dni nie zrobisz.
Zaufaj ekspertom, sam skup się na swoich celach.
Czas to jedne z 2 aktywów, które możesz zainwestować; nie trać go na niepotrzebne samoszkolenia i robienie z siebie eksperta.
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Witaj. Czemu nie spróbujesz sam postawić Wordpressa? To w sumie trudne nie jest, a mówię to ja, który się jeszcze miesiąc temu wzbraniał rękami i nogami przed tym
Po trzech dniach udało mi się to wszystko ogarnąć, znaleźć skórkę i wrzucić wszystkie przygotowane wcześniej materiały i uruchomić 
-

marek_makaron_makarewicz - Posty: 78
Hey
Postawiłem stronke na WP, ale okazało sie że pewnych kwestii nie przeskoczę. Zgodzę się że nie jest to trudne, aczkolwiek zależy czego oczekujesz. Nie byłem w stanie wykonać niektórych zmian, tam gdzie trzeba było pogrzebać w kodzie strony itd, dlatego zdam sie na fachowca. Brakuje jednak typowo HTML'owej wiedzy
Postawiłem stronke na WP, ale okazało sie że pewnych kwestii nie przeskoczę. Zgodzę się że nie jest to trudne, aczkolwiek zależy czego oczekujesz. Nie byłem w stanie wykonać niektórych zmian, tam gdzie trzeba było pogrzebać w kodzie strony itd, dlatego zdam sie na fachowca. Brakuje jednak typowo HTML'owej wiedzy
- arthur
Niezależnie od fachowca nie poddawaj się
trenuj, trenuj, trenuj, a jak coś popsujesz, to instaluj jeszcze raz i od nowa itd itd
Po tygodniu będziesz miał podstawy w małym paluszku 
trenuj, trenuj, trenuj, a jak coś popsujesz, to instaluj jeszcze raz i od nowa itd itd -

marek_makaron_makarewicz - Posty: 78
Nie poddawaj się
WP nie jest trudnym skryptem nawet grzebiąc w jego kodzie. Wszystko zależy od szablonu z jakiego korzystasz.
Też kiedyś się z tym męczyłem i z pomocą przyszedł mi kurs html http://www.kurshtml.edu.pl/ to chyba najlepszy darmowy kurs.
Na początku ciężko połapać się w sposobie programowania danego szablonu WP, ale potem już łatwo go zmieniać.
Naucz się podstaw html, co to są div'y i CSS a nie powinno być problemu z zmianą szablonów.
Też kiedyś się z tym męczyłem i z pomocą przyszedł mi kurs html http://www.kurshtml.edu.pl/ to chyba najlepszy darmowy kurs.
Na początku ciężko połapać się w sposobie programowania danego szablonu WP, ale potem już łatwo go zmieniać.
Naucz się podstaw html, co to są div'y i CSS a nie powinno być problemu z zmianą szablonów.
-

Arses - Posty: 12
Pozwolę się nie zgodzić z przedpiścami. Jeśli masz pomysł na biznes to skup się na nim. Jeśli stać Cię na to, żeby nie robić wszystkiego samemu i możesz skupić się na tym, co najistotniejsze - biznesie - to deleguj zadania.
Sądzę, że już ktoś się zgłosił do tej roboty i korzyść jest wielokrotna:
1. udało się uruchomić interes a nie zakład samokształcenia z WP
2. Ty zaczniesz zarabiać szybciej, a poprzez odepchnięcie od siebie zadań drugoplanowych i skupieniu się na pierwszoplanowaych - zapewne więcej.
3. ktoś, kto treścią swojego biznesu uczynił odpalania usługowo wordpressów (zapewne i innch aplikacji) też na tym skorzysta.
powodzenia
Sądzę, że już ktoś się zgłosił do tej roboty i korzyść jest wielokrotna:
1. udało się uruchomić interes a nie zakład samokształcenia z WP
2. Ty zaczniesz zarabiać szybciej, a poprzez odepchnięcie od siebie zadań drugoplanowych i skupieniu się na pierwszoplanowaych - zapewne więcej.
3. ktoś, kto treścią swojego biznesu uczynił odpalania usługowo wordpressów (zapewne i innch aplikacji) też na tym skorzysta.
powodzenia
- rkubik
Popieram przedmówce. Nie trzeba być dobrym we wszystkim by być 'bogatym'. 
-

Krzysztof P. - Posty: 83
Krzysztof P. napisał(a):Popieram przedmówce. Nie trzeba być dobrym we wszystkim by być 'bogatym'.
Zgadzam się ale dobrze jest mieć chociaż odrobinę samozaparcia - chyba nie chciałbyś czekać na profesjonalistę by zmienił tło strony www czy wykonał 3 kliknięcia myszą
Bukmacherzy boją się rzeczowych informacji.
- Head
Head napisał(a):Zgadzam się ale dobrze jest mieć chociaż odrobinę samozaparcia - chyba nie chciałbyś czekać na profesjonalistę by zmienił tło strony www czy wykonał 3 kliknięcia myszą
Oczywiście trzeba wiedzieć czego się chce dokonać i jak to ma wyglądać. Jeżeli chodzi o stronę informatyczną, to musisz znać minimum programowe, ale nie po to, by wykonywać wszystko samodzielnie, tylko po to, by nie dać sobie "wciskać kitu".
Musisz mieć kontrolę nad pracami swojego zespołu lub pracami na zlecenie. Sam absolutnie nie angażuj się poznawanie tajemnic htmla, jeżeli to nie jest Twoją mocną stroną, bądź hobby. Skup się na biznesie, zarządzaniu i tym, co robisz najlepiej a wszystko inne przekaż komuś innemu.
Jeżeli boli Cię ręka, obejrzyj ją dokładnie. Może gdzieś "zapikowałeś" zeszłej nocy wracając z baletów. Znalazłeś siniaka - super, czyli problem z głowy. Jeżeli natomiast wszystko wskazuje, że coś się niedobrego dzieje a Ty nie masz pojęcia co, to szybko pędź do lekarza a nie trać czas na szukanie w necie samouczków o bólu ręki. Chirurga z siebie w 2 dni nie zrobisz.
Zaufaj ekspertom, sam skup się na swoich celach.
Czas to jedne z 2 aktywów, które możesz zainwestować; nie trać go na niepotrzebne samoszkolenia i robienie z siebie eksperta.
- Bartosz Dolinkiewicz
- Miejscowość: Hove UK, Gorzów Wlkp. PL
Popieram przedmówcę. Święta racja. Trzymaj się tego, a zobaczysz jak wysoko można zajść 
Freelancer Wrocław - profesjonalne internetowe portfolio, gdzie znajduje się wykaz projektów oraz oferta od mojej skromnej osoby 
-

elementh - Posty: 106
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Ogłoszenia - szukam...
-