Czy ktos słyszał o niedrogich usługach voice over.
CHodzi mi to aby przesłać tekst a jakas osoba o dobrym głosie i dykcji by nagrała to jako plik dzwiękowy.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

Michał Cyra - Posty: 36
- Miejscowość: Nowa Sarzyna
Niekoniecznie kilkusekundowe spoty reklamowe:
» g) audiobooki, e-learning – przy dużych ilościach – od 30 zł netto / nagranie jednej strony tekstu.
» h) wszelkie inne nagrania nie sprecyzowane wyżej – ustalane zawsze indywidualnie
Co do ceny to nie będę się wypowiadał bo w tym nie siedzę, ale są to najniższe ceny jakie znalazłem swojego czasu kiedy tego szukałem
Jak znajdziesz coś lepszego to daj tu info bo może się innym na przyszłość przydać
» g) audiobooki, e-learning – przy dużych ilościach – od 30 zł netto / nagranie jednej strony tekstu.
» h) wszelkie inne nagrania nie sprecyzowane wyżej – ustalane zawsze indywidualnie
Co do ceny to nie będę się wypowiadał bo w tym nie siedzę, ale są to najniższe ceny jakie znalazłem swojego czasu kiedy tego szukałem
Jak znajdziesz coś lepszego to daj tu info bo może się innym na przyszłość przydać
-

Michał Cyra - Posty: 36
- Miejscowość: Nowa Sarzyna
Myślę że to są ceny trochę za wysokie - za 30 zł netto / strona to można przetłumaczyć tekst z obcego języka.
Natomiast tutaj chodzi o samo przeczytanie z dobrą dykcją co wydaje mi się znacznie łatwiejsze. Nie trzeba kilka lat wkuwać języka - także odpada wpisywanie tekstu przez klawiaturę.
Natomiast tutaj chodzi o samo przeczytanie z dobrą dykcją co wydaje mi się znacznie łatwiejsze. Nie trzeba kilka lat wkuwać języka - także odpada wpisywanie tekstu przez klawiaturę.
- darek795
Zorientuj się w serwisie ivo software http://www.ivona.com/pl/
To profesjonalne rozwiązania mowy syntetycznej o różnych głosach i w różnych językach.
Możesz kupić soft lub nagrać same pliki.
To profesjonalne rozwiązania mowy syntetycznej o różnych głosach i w różnych językach.
Możesz kupić soft lub nagrać same pliki.

- jacek.urtnowski
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Ogłoszenia - szukam...
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość