co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
dodaj ogłoszenie lub znajdź ogłoszenia osób, które szukają kogoś lub czegoś

Szukam sponsora dla ligi F1

Postprzez abizmc 25 Cze 2010, o 19:52

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam serdecznie. Jestem administratorem ligi F1. Są dwie wersje symulatorów dla F1: F1 Challenge oraz rFactor. Pozostaliśmy przy tej pierwszej wersji, ponieważ mamy ogromny sentyment do tego symulatora. Niestety są minusy tego wyboru: serwer dedykowany jest dość drogi. Chętnie bym zmienił na rFactora, na ktorym jest tańszy dedyk jednak nie chce utracić tych wspanialych ludzi z ktorymi teraz jeżdze, ponieważ wiem ze oni zostaną na F1 Challenge.
Wspomniałem już że koszt serwera jest duży. Wynosi on 250 zł miesięcznie i nie jesteśmy w stanie uzbierać takiej sumy. Tańszego serwera o tak dobrych parametrach nie znalazłem w sieci.
Szukam więc sponsora który chętnie by sponsorował nam serwer. Nasza strona jest znana w sieci pomiędzy ligami F1. Znana jest z doświadczonej administracji, świetnej atmosfery oraz zgranych ludzi. Każdy darczyńca jest mile widziany. F1 jest naszą pasją, nie przymusem. Chcemy się tylko bawić, a za taką zabawę bez problemów technicznych trzeba płacić.
Nasza liga oferuje sponsorowi reklamę na stronie oraz w jej zakładkach. Jeżeli sponsor miałby inny pomysł to oczywiście zgodzimy się na to.
Strona ligi: http://www.plf1.pl
Kontakt
- mail (abizmc@o2.pl)
- GG ( 6124036)

abizmc

Wróć do Ogłoszenia - szukam...