Rok założenia: 2008Kontakt
dodaj ogłoszenie lub znajdź ogłoszenia osób, które szukają kogoś lub czegoś
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Szukam Partnerów, PPA 45,00 zŁ

Postprzez JedrzejKar
napisane: 15 Lut 2011, o 09:41

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam

Od razu konkretnie do sedna. Szukam partnerów do promowania produktu fizycznego, cena produktu około 200-230 zł, prowizja od sprzedanej sztuki 45 zł. Produkt z niszy sportowej (świetna okazja, znikoma i amatorska konkurencja). Jeżeli ktoś umie promować produkt to wie o co chodzi, czym więcej sprzedasz tym więcej zarobisz. Nie będe ukrywał że zależy mi na doświadczonych marketerach więc jeżeli decydujesz się na współprace poproszę Cię o dowody Twojej wcześniejszej pracy (posty, strony, blogi, artykuły, video etc.).

Wolne miejsca są ograniczone, podejme współpracę tylko z 10 marketerami. Jeżeli jesteś chętny lub chętna prześlij mi od razu swoje "portfolio" i jeżeli to co zobacze spełni moje wymagania odezwe się do Ciebie i podam szczegóły dotyczące współpracy i samego produktu.

Pozdrawiam

P.S Myśle że naprawdę warto się w to zaangażować, są szanse aby rozwinąć skrzydła. Na dwóch sprzedażach zarabiasz 90,00 zł, więc na tydzień możesz wyjść 630,00 zł a jest to możliwe bo produkt jest oryginalny i będzie czymś nowym. Nasycimy rynek a potem zaczniemy promocje kolejnego produktu (jest już w fazie projektowej).

Ta oferta jest skierowana tylko do pracowitych i zdecydowanych więc jeżeli się wachasz i nie wierzysz we własne możliwości może lepiej odpuść tym razem.

JedrzejKar

Miejscowość: Poznań

Wróć do Ogłoszenia - szukam...