Rok założenia: 2008Kontakt
dodaj ogłoszenie lub znajdź ogłoszenia osób, które szukają kogoś lub czegoś
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Mam propozycję dla osób biorących udział w programach partnerskich lub interesujących się nimi. Wraz ze znajomym prowadzę stronę http://www.programy-partnerskie.biz, gdzie opisujemy istniejące w sieci pp. Stron na ten temat jest dużo, nawet więcej niż dużo jednak według nas większość z nich to tylko nieudolne próby złapania ludzi do drugiego poziomu, pomijając blogi eksperckie czy strony ludzi naprawdę zaangażowanych w ten rodzaj działalności. Postawiliśmy sobie za cel stworzenie największego serwisu o pp w Polsce do czego konsekwentnie dążymy i potrzebujemy do tego pomocy. Osoba która zdecydowała by się nam pomóc, dodawała by opisy do poszczególnych kategorii. Uprzedzę pytania odnośnie wynagrodzenia - nie jesteśmy w stanie na chwilę obecną zaproponować jakiejkolwiek korzyści finansowej. Jednak wszystkie opisy dodane przez tą osobę będą posiadały jej linki partnerskie z danego pp, co myślę jest sprawiedliwym rozwiązaniem.

Oczywiście jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły i propozycje, dlatego jeśli widzisz jakieś możliwości w tym co napisałem, czekam na kontakt :)

Sprawdź mój Katalog programów partnerskich i dowiedz się na czym można zarobić w sieci ...
Awatar użytkownika
Maciej Skrzypczak

Miejscowość: Żagań

Wróć do Ogłoszenia - szukam...