Rok założenia: 2008Kontakt
dodaj ogłoszenie lub znajdź ogłoszenia osób, które szukają kogoś lub czegoś
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Szukam Ekspertów w Tematach: Odchudzanie i Kulturystyka

Postprzez MateuszKowalski
napisane: 22 Sty 2010, o 00:13

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Jak w temacie. Szukam ekspertów w tematach: Odchudzanie i Kulturystyka. Jeśli jesteś ekspertem lub wystarczająco dobrze znasz się w chociaż jednym z tych dwóch tematów, to zapraszam do współpracy.

Nasza współpraca polegała na tym, że Ty tworzysz produkty informacyjne, a ja je sprzedaję i dzielimy się zyskami.

Jeśli jesteś zainteresowany zarabianiem na wiedzy, a nie masz pojęcia o marketingu internetowym, tworzeniu stron, pisaniu ofert, ściąganiu ruchu na stronę i jego spieniężenia, nie masz w tym doświadczenia, ani zasobów takich jak, np. lista adresowa, to jest to okazja dla Ciebie.

Wystarczy, że masz wiedzę, a ja Cię nauczę tworzyć produkty informacyjne. Ty je stworzysz, a ja zajmę się całą resztą i podzielimy się zyskami. Do tej pory sam tworzyłem wszystkie produkty, które sprzedałem i mógłbym tak działać dalej.

Po ostatnich wydarzeniach jednak dostrzegłem, że lepiej jest zarobić trochę mniej na każdym sprzedanym produkcie, ale zacząć zarabiać szybciej i sprzedawać tych produktów więcej. Mieć przy tym pewny zarobek i gotowe fundamenty do większych zarobków w kolejnych latach, niż zarabiać więcej na każdym sprzedanym produkcie, ale zacząć zarabiać dużo później (jeżeli w ogóle dojdziesz do momentu, kiedy zaczniesz zarabiać) i sprzedawać tych produktów mniej.

Dzięki liście 21tys. subskrybentów, mogą Ci wygenerować sprzedaż Twoich produktów z dnia na dzień.

Zapraszam do współpracy. Odpowiedzieć na to ogłoszenie możesz tutaj (często tu zaglądam) lub do mnie na priv.

Pozdrawiam,
Mateusz Kowalski

MateuszKowalski

Re: Szukam Ekspertów w Tematach: Odchudzanie i Kulturystyka

napisane: 22 Sty 2010, o 09:14

Przepraszam za wszystkie literówki i błędy językowe, jakie popełniłem w poprzednim poście. Dopiero teraz je zauważyłem. Post ten pisałem parę minut po północy i byłem już wtedy trochę zmęczony. Jeżeli ktoś jest zainteresowany współpracą, to zapraszam do kontaktu.

MateuszKowalski

Ja mam dosyć ciekawy (tak myślę) temat związany z poruszoną kwestią, o którym myślę od dłuższego czasu, ale póki co stanowczo brak mi na niego czasu. Nie mniej w najbliższych dniach odezwę się do Ciebie ma jakiegoś maila/priva i napiszę w czym rzecz i sam ocenisz jakby mogło się to sprzedać.

Awatar użytkownika
bartekmedon

napisane: 22 Sty 2010, o 22:31

Ok. Ja w najbliższym czasie organizuję konferencję na Skype dla ludzi z branży w celu podjęcia współpracy. Być może rzucę też jakimś extra kontentem niedostępny w Polsce, aby podciągnąć ludzi w temacie zarabiania na wiedzy.

Póki co są 4 osoby chętne do wzięcia udziału w konferencji. 3 z nich prowadzą już jakieś blogi, a ta czwarta odezwała się do mnie niedawno na Ekademii, że ma wiedzę i doświadczenie i chce zacząć. Także jest już kilka osób. Jak chcesz, będziesz piątą osobą. Podaj mi tylko swojego maila albo telefon, jeśli rzadko sprawdzasz pocztę. Kontakt do siebie wyślij mi na priv.

MateuszKowalski

Mnie by pasowało odchudzanie. W końcu studiuję Technologię Żywności ;)
Mój kolega z gruby na studiach bierze udział w zawodach kulturystyki. Na mistrzostwach Polski miał 4-te miejsce w swojej kategorii.

Awatar użytkownika
MichaelloClass

Miejscowość: Łódź

napisane: 13 Lut 2010, o 15:37

Ok, prześlij mi na priv maila do siebie, a poinformuję Cię o kolejnej konferencji na Skype.

btw. tu chyba jeszcze ktoś coś napisał, a ja mu odpisałem i czekałem na odpowiedź, a tu teraz nie widzę tych wiadomości :hmm2:
Usunąłem. Powód: lakoniczna odpowiedź z linkiem (jak dla mnie czysty spam).
Paweł

MateuszKowalski

napisane: 13 Lut 2010, o 18:04

Ok

MateuszKowalski

Witam,
jestem tu całkiem nowa, a w temacie e-biznesu zaczynam raczkować... jednak przez spory czas prowadziłam gabinet porad z zakresu medycyny alternatywnej. Bardzo wielu ludzi przychodziło po pomoc w odzyskaniu sprawności, figury, dobrego samopoczucia. Udawało się różnymi technikami (różni są ludzie) dostawać doskonałe efekty, bardziej kompleksowe niż samo odchudzenie. Często porządkowała się przemiana materii, praca wątroby, nerek, tarczycy. Mam dużą wiedzę na ten temat, łatwość pisania, więc jeśli mogę się sprawdzić w takim zadaniu, proszę o wiadomość. Z resztą, jeśli nie, to też o taką wiadomość proszę.posting.php?mode=reply&f=25&t=1037#

Fenix

napisane: 18 Mar 2010, o 17:54

Witaj,

Raczej już nie potrzebuję więcej osób do tworzenia info-produktów. W każdym bądź razie, jeżeli nabierzesz trochę doświadczenia w e-biznesie i stworzysz własny produkt. Możesz mnie o tym poinformować, a ja wtedy powiem Ci, czy będę go promował, czy też nie.

Pozdrawiam

MateuszKowalski

Wróć do Ogłoszenia - szukam...