Osoby które będą chciały nauczyć się systemu działania i przekazywać go dalej,
poszukujących okazji na e-biznes. Nie jest to błyskawiczny zarobek, potrzeba czasu
i chęci, a nagroda będzie zadowalająca.
Na początku chciałbym powiedzieć, że nie jest to jakaś badziewna piramida, nie chce
wkręcać ludzi, a potem do widzenia radzicie sobie sami.
Jest to program partnerski z elementami marketingu, cała matryca 2x3 składa się z
510 osób za cała wypełnioną matrycę dostajemy na łebka po $2300, bez obaw jest to
sprawdzona, wypłacalna i zarejestrowana firma. Dlaczego tylko 2 osoby do współpracy?
Ponieważ nie ważne z którego linku pozyskalibyśmy osobę każdy z nas na tym korzysta:
Jak widać nie pozyskałem jeszcze osób, nie dlatego, ze nie potrafię, po prostu nie chce żeby
się tam znalazły przypadkowe osoby.
Po dołączeniu do twr już jesteśmy w zespole Financial Freedom, który daje mnóstwo narzędzi oraz
video konferencje na których się dodatkowo uczymy ale moim celem jest utworzenie
tej silnej 3 osobowej "grupki" - idea jest stworzenie strony, bloga każdy z nas ma do nich
wstęp i każdy coś dodaje, ulepsza. Jak wiadomo w grupie siła.
Dlatego potrzebne mi konkretne osoby, stawiające sobie cel (w tym momencie wypełnienie matrycy)
i dążenie do niego, nie potrzebuje osób które krytykują taką formę zarobku lub po pewnym czasie
zrezygnuje, podda się i powie "to nie dla mnie".
Zaczynamy od razu, obmyślamy strategie i działamy, powoli małymi kroczkami idąc do celu.
Miesięcznie trzeba wpłacać 32.5$ - wiadomo że nie ma nic za darmo, w pakiet wchodzi autoresponder,
nielimitowany hosting oraz pokój konferencyjny, zauważ że zdobywając 2 pierwsze osoby masz już 30$
zwraca Ci się cały koszt i lecimy na czysto potem już tylko na plus.
Proszę o pisanie w temacie lub na gg. 1958026 tylko konkretnych, pełnoletnich osób, którzy wiedzą czego
chcą i nie szukają cudownego, szybkiego zarobku! Tylko dwie osoby do współpracy oczywiście naszych przyszłych
poleconych, nie olewamy uczymy ich czego my się nauczyliśmy do tej pory i działamy dalej.
Więcej informacji: http://pasja-ebiznes.blogspot.com/p/twr-power-system-i-financial-freedom.html
Pozdrawiam,
Michał Witkowski