co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
dodaj ogłoszenie lub znajdź ogłoszenia osób, które szukają kogoś lub czegoś

Praca tylko dla pasjonata

Postprzez Andrzej Prokopiuk 4 Cze 2010, o 21:57

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam,

Wprowadzam teraz taką metodę współpracy, że zawsze pytam, czy ktoś chce coś zrobić. Tzn. np. potrzebuję napisać tekst na stronę sprzedażową, pytam copywritera, z którym współpracuję: czy chcesz to zrobić?

Zależy mi na wysokiej jakości. Wychodzę z założenia, że ktoś, kto lubi coś robić i chce to zrobić, da wysoką jakość.
Praca jest przyjemna, dobrze się współpracuje i efekty są dobre :) Wprowadzam ten system i od razu widzę dobre efekty od samego początku. Ideałem jest współpraca z samymi pasjonatami :)

Swoją drogą uważam, że każdy ma talenty i może mieć pasje, tylko musi je zlokalizować i nad nimi pracować, czyli robić to co lubi.

Zrobiłem sobie listę rzeczy, które lubię robić w biznesie i listę rzeczy, które ogólnie lubię robić.
Przed zrobieniem jakiegoś działania zadaję sobie pytanie: Czy chcę to zrobić?
Jeśli odpowiedź jest: tak. Wpisuję na listę rzeczy, które chcę zrobić.
Jeśli odpowiedź brzmi: nie. Wtedy out! :) Tzn. wpisuję na listę rzeczy do zlecenia i zlecam.
Ułatwia mi to życie i praca jest przyjemna.
Napisz mi co najbardziej lubisz robić. Może będzie współpraca?

W tym celu powstanie serwis z ogłoszeniami pracy/współpracy tylko dla pasjonatów :) DobrzeCzujeszPracujesz.pl <- już zajęta ;)

Pozdrawiam,
Andrzej.

http://pp.mapazdrowia.pl Program Partnerski z dobrym menedżerem, który pomoże Ci zacząć i zarabiać

www.andrzejprokopiuk.pl Mój blog Zdrowo i rozwojowo
Andrzej Prokopiuk

Re

Postprzez Mateusz A. 17 Cze 2010, o 18:29

Gdzieś już chyba widziałem ten tekst i odnoszę wrażenie że jest to reklama a nie oferta pracy/współpracy.
Jeżeli tak nie jest to powiedz mi proszę o jakiej wspołpracy piszesz a raczej o jakiej nie piszesz. :D

Mateusz A.

Miejscowość: Wrocław

Gdzie ja to widziałem

Postprzez Andrzej Prokopiuk 19 Cze 2010, o 19:23

Myślę, że mogłeś to widzieć na forum ekademii.
W każdej chwili może to dotyczyć innego rodzaju współpracy w zależności od potrzeb, które pojawiają się na bieżąco.
Jeśli chodzi o współpracę aktualnie interesują mnie (TYLKO PASJONACI!): testowanie website optimizerem w celu podniesienia konwersji stron sprzedażowych oraz wszelkie zabiegi, które mogą podnieść konwersję.
Dobry copywriter do korekty i odświeżenia stron sprzedażowych.
Marketer do badania oczekiwań obecnych i potencjalnych klientów oraz prowadzenia mailingów edukacyjnych i sprzedażowych.
Prawnik specjalizujący się w suplementach diety.
Osoba do pisania ciekawych artykułów na blogi, branża zdrowie.
Dobry grafik webowy i webmaster do stałej współpracy.
Tłumacz polsko->angielski do przetłumaczenia ebooka na american english.
TYLKO PASJONACI! :)

Jeśli chodzi o pracę to na pół etatu, docelowo na cały, pracownik do pakowania przesyłek, odpowiadania na maile i telefony klientów oraz obdzwaniania klientów, którzy składają zamówienia.

To tak na bieżąco na dziś :)

http://pp.mapazdrowia.pl Program Partnerski z dobrym menedżerem, który pomoże Ci zacząć i zarabiać

www.andrzejprokopiuk.pl Mój blog Zdrowo i rozwojowo
Andrzej Prokopiuk

Wróć do Ogłoszenia - szukam...