co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
dodaj ogłoszenie lub znajdź ogłoszenia osób, które szukają kogoś lub czegoś

Potrzebny doświadczony webmaster!!

Postprzez Filou 2 Cze 2010, o 12:46

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Cześć,

Właśnie tworzę pewien portal o tematyce związanej ze Sztukami Walki. Nie chcę na razie na forum zbytnio go opisywać, bo dopiero powstaje. Mam pomoc pewnego informatyka, ale jest to człowiek, który ma dużo swoich spraw i jest, wg mnie, zbyt mało zajawiony w sztukach walki, żeby zająć się tym tematem z odpowiednim natężeniem.

Ja niestety nie mam zbyt dużej wiedzy z zakresu tworzenia stron... i przyznam, że nie chcę mieć (Wolę marketing, zarządzanie i same sztuki walki ;)). Mam za to wspaniały pomysł, który może być początkiem czegoś naprawdę fajnego. Zrobiłem już rozeznanie w rynku i potrzebuję kogoś do pomocy. Niestety najpierw za darmo... z pasji do tematu, a jak tylko zacznie to przedsięwzięcie przynosić zyski to oczywiście podzielę się nimi... bo ja też to robię bardziej z pasji niż dla kasy... choć przyznam, że miło by było z tego żyć :roll:

Są trzy niewielkie warunki, które taka osoba powinna spełniać:
- umieć tworzyć stronki... biegle, bo chciałbym aby projekt ruszył z początkiem kolejnego sezonu, czyli od września;
- poza tworzeniem stronek powinna pasjonować się również sztukami walki, bo wtedy ten portal będzie odpowiednio wyglądał no i będzie odpowiednio szybko powstawał i bez większego zmęczenia;
- najlepiej jakby była z Krakowa lub niedalekich okolic, bo wtedy będę miał blisko, żeby porozmawiać o wszelkich wątpliwościach :)

Jeśli znacie takie osoby to dajcie znać... PROSZĘ!! :wall:

Dzięki za poświęcony czas
:thankyou: Adrian

//Przeniosłem wątek z działu Tworzenie stron
Daniel

Rzeczywistość jest tym w co wierzysz.
Awatar użytkownika
Filou

webmaster i sztuki walki

Postprzez Marcin K. 16 Cze 2010, o 22:56

Chyba niewiele jest osób, które trenują sztuki walki i jednocześnie zajmują się e-biznesem i tworzeniem stron, ponieważ to i to pochłania dużo czasu. Ja jakoś staram się te dwie rzeczy pogodzić :D. Sztuki walki trenuję już prawie 15 lat - 2kyu w Kyokushin, ale trochę mam doświadczenia w Aikido, Kickboxingu i Capoeira. Byłbym chętny do pomocy przy stworzeniu jakiegoś innowacyjnego portalu, jednak jestem ciekawy co nowego wymyśliłeś w tej tematyce :). Jest tylko mały problem - jestem z Wielkopolski a nie z okolic Krakowa.

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć. - Napoleon Hill
Marcin K.

Miejscowość: Jarocin

Witam
Skoro poszukujesz kogoś kto potrafi tworzyć strony internetowe do czego są ci potrzebne te sztuki walki?
Czy to nie jest tak że owy webmaster miałby być dodatkowo grafikiem i pisać posty, artkuły (współtworzyć treść).
A jaka byłaby twoja rola w tym przedsięwzięciu?

Mateusz A.

Miejscowość: Wrocław

webmaster i sztuki walki

Postprzez Filou 28 Cze 2010, o 14:08

Heh :) Te Sztuki Walki są potrzebne do tego, żeby dana osoba robiła to z pasją. Sęk w tym, że jeśli ktoś lubi tematykę Sztuk Walki to podejdzie do tematu z odpowiednim zacięciem ;) Dodatkowo jest to motywacja, która na początku zastąpi finanse. Myślę też, że jeśli ktoś się pasjonuje tym tematem to będzie odpowiednio myślał.

Faktycznie, fajnie jakby ta osoba znała się na grafice, nie ukrywam. Jednak to ja chciałbym zająć się treścią tej strony. Sztuki Walki są moją największą pasją i w związku z tym nie chciałbym części zadań nikomu oddawać, bo po prostu uwielbiam je robić! :D Chciałbym za to, aby ta osoba pomogła mi najpierw stworzyć wstępną wersję portalu, która będzie w miarę rzeczowo wyglądała.

W dalszej kolejności chciałbym na równi z tym kimś współtworzyć ten portal. Mam nadzieję, że ktoś bardziej zaznajomiony z tematyką tworzenia stron zdeterminuje odrobinę moją wyobraźnię i będzie mógł poprowadzić zespół, który będzie tworzył portal od strony technicznej.

Jako start up to przedsięwzięcie nie jest jakieś wielce wymagające (tak mi się wydaje), ale już w dalszej części myślę o czymś znacznie większym. Niestety nie mogę zdradzić szczegółów publicznie dopóki to jakoś nie będzie hulało, bo jednak boję się, że ktoś podhaczy mój pomysł... może nie słusznie, ale jednak. :shit:

Ważne jest dla mnie to, żeby ktoś był z okolic Krakowa, bo jednak chciałbym się spotkać na żywo i porozmawiać o tym. Będzie to też ważne w momencie rozrośnięcia się serwisu.

ZAPRASZAM!!

Rzeczywistość jest tym w co wierzysz.
Awatar użytkownika
Filou

Wróć do Ogłoszenia - szukam...