Rok założenia: 2008Kontakt
dodaj ogłoszenie lub znajdź ogłoszenia osób, które szukają kogoś lub czegoś
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam !

Szukam osoby/osób , które skłonne by były razem z moją osobą rozkręcić biznes, jeżeli chodzi o domeny internetowe. Ja aktualnie zainwestowałem, i jestem obecnie posiadaczem 7 domen internetowych. Poszukuje osoby profesjonalnej, odpowiedzialnej, dojrzałej, z pasją i chęcią stworzenia czegoś bardzo profesjonalnego, a już na pewno sporo dochodowego. Każdy z nas wie że duże pieniądze tkwią w domenach internetowych.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, proszę o kontakt tylko i wyłącznie e-mail. Prosiłbym nie odpisać w postach, oraz nie wysyłać prywatnych wiadomości. Proszę tylko i wyłącznie o kontakt poprzez pocztę.

O to mój adres e-mail :

b.rykowski@domainsquare.pl

Pozdrawiam

Casano9090

Eeeee...

Postprzez Sebastian Nowak
napisane: 30 Wrz 2011, o 00:20

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Casano9090 napisał(a):Każdy z nas wie że duże pieniądze tkwią w domenach internetowych.

Nadinterpretacja...

Pozdrawiam
Seba
Awatar użytkownika
Sebastian Nowak

Wróć do Ogłoszenia - szukam...