Czego wymagam:
- inteligencji, nieszablonowych pomysłów, kreatywnego myślenia - spokojnie, mam masę własnych genialnych pomysłów na biznes, którymi chętnie się podzielę, bo sam nie dam rady ich zrealizować przez całe swoje życie, więc tego nie wymagam, aczkolwiek to zacna zaleta
- umiejętności załatwienia każdej sprawy - jak ktoś mi powie, że nie wie jak coś zrobić i liczy na drugą osobę to cóż - nie jest to mój wymarzony wspólnik
- nie obawiania się żadnej pracy - jak trzeba zadzwonić do mega super prezesa mega super firmy to się dzwoni, jak trzeba posprzątać kibel w firmie to się sprząta - kto tego nie rozumie ten zawsze będzie na etacie (albo plotę bez sensu
- młodości - super jakby osoba taka miała poniżej 40 roku życia. Dlaczego? Nie oszukujmy się, mam wielu znajomych w okolicach tego wieku (sam jeszcze jestem przed 30) i im się po prostu nie chce już pracować. U Ciebie jest inaczej? Czytaj dalej
zaangażowania i poświęcenia - przedkładanie interesu firmy nad swoje interesy, czyli nie jedziemy na wakacje, gdy trzeba pracować
Posiadania środków na przeżycie - nie szukam osób chcących szybko zarobić. W sumie to szukam osób chcących jak najszybciej zarobić i robiących wszystko, żeby tak było
odpowiedzialności - pełna odpowiedzialność za swoje czyny i troska o firmę - koniec kropka
przedsiębiorczości - osoba, która zawsze chciała mieć coś swojego, to zdecydowanie ktoś dla mnie
pełnej dyspozycyjności - czyli skupiamy się tylko na tej firmie
wytrwałości - to naprawdę cholernie ciężka praca - zdecydowanie nie od 9 do 17. Mając firmę po prostu się jej poświęcasz - żyjesz nią 24 godziny na dobę. Dzięki temu, że coś teraz z siebie wkładasz, za jakiś czas będzie można zbierać tego owoce
obecności w Warszawie lub jej okolicach - nie ma to jak ktoś na miejscu
Czego nie wymagam:
- Wkładu finansowego - to idzie z mojej strony
- Umiejętności i doświadczenia - choć zawsze się one przydają i są jak najbardziej na plus, to tak naprawdę mając inteligencję można szybko wszystko załapać. Biznes naprawdę jest prosty, tylko trzeba pracować, a nie marzyć
Mam bardzo dobre oko do ludzi i potrafię ocenić w kim jest potencjał. Poszukuję nie tylko wspólnika do spółki, ale i osoby, która będzie mogła zostać partnerem biznesowym na długie lata, jak nie na całe życie. Przed zaczęciem czegokolwiek, najpierw chcę dobrze poznać daną osobę, zobaczyć co sobą reprezentuje, a dopiero później będziemy rozmawiać o konkretnych projektach.
Jeżeli zainteresowało Cię moje ogłoszenie i spełniasz powyższe wymagania, lub ich nie spełniasz, a jesteś na tyle sprytną osobą, żeby przekonać mnie, że wcale nie są Ci one potrzebne, to wyślij do mnie odpowiedź na e-mail toskento@gmail.com. Jeżeli chcesz po prostu wysłać swoje CV i list motywacyjny to wiedz, że wiadomość trafi do jednego folderu razem ze specyfikami na potencje i tanimi zegarkami. Liczę na ciekawe i nieszablonowe wypracowanie o sobie przynajmniej tak długie jak to ogłoszenie