Za chwilę utworzę w innym miejscu wątek o nowych Moderatorach
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Dziękuję wszystkim za przybycie. Było doskonale! Trochę miałem pracy na głowie, żeby to wszystko zorganizować. W przyszłym roku przygotuję Zjazd jeszcze lepiej.
Szukasz domeny dla Twojego serwisu? Koniecznie zapoznaj się z tym Darmowym Poradnikiem o Domenach!
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
-

aga-aa - Posty: 12
- Miejscowość: Warszawa
Zjazd był fantastycznie zorganizowany a trzej wykładowcy bardzo ciekawie przekazywali swoją cenną wiedzę.
Na przerwach miałem okazję poznać nowych fajnych ludzi oraz porozmawiać w gronie znajomych z sieci
Ankietę o konferencji wypełniłem zbyt szybko.
Dopiero wczoraj podsumowałem sobie niedzielne wykłady.
Dzisiaj porozmawiałem o tym ze znajomymi i ...
... większość z nas czuła niedosyt po wykładzie Krzywego, który był raczej prezentacją nowego programu (wczoraj kupiłem i jest super) a nie wykładem. Zabrakło nam opisu Twoich (Krzywego) doświadczeń z PopUp`ami. Byliśmy głodni wiedzy, co się sprawdza a czego warto unikać. Mam nadzieję, że zrobisz jakieś badania i podzielisz się tymi wynikami z nami. Czekamy na nie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia następnym razem
Na przerwach miałem okazję poznać nowych fajnych ludzi oraz porozmawiać w gronie znajomych z sieci
Ankietę o konferencji wypełniłem zbyt szybko.
Dopiero wczoraj podsumowałem sobie niedzielne wykłady.
Dzisiaj porozmawiałem o tym ze znajomymi i ...
... większość z nas czuła niedosyt po wykładzie Krzywego, który był raczej prezentacją nowego programu (wczoraj kupiłem i jest super) a nie wykładem. Zabrakło nam opisu Twoich (Krzywego) doświadczeń z PopUp`ami. Byliśmy głodni wiedzy, co się sprawdza a czego warto unikać. Mam nadzieję, że zrobisz jakieś badania i podzielisz się tymi wynikami z nami. Czekamy na nie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia następnym razem
-

ravpl - Posty: 12
- Miejscowość: Warszawa
Witajcie Bracia i Siostry 
Ja nie wiem jak Wy, ale wreszcie się zdrzemnąłem. W piątek jazda z Jeleniej Góry, korki w Katowicach , wiec przez Kraków do Warszawy...spać poszedłem o 4 rano a zaraz wykłady, po wykładach pizzeria
, po pizzerii mały szał po mieście:)
, rano znów spotkanie forumowiczów, znów pizzeria
, mały szał w hotelu
, znów kilka godzin snu i w poniedziałek do pracy w Warszawie , a przez noc powrót do Jeleniej Góry....
Nawet nie chcę liczyć zaległości i nieprzespanych godzin i to wszystko przez Krzywego.
Chyba mi się jakieś gratis szkolenie będzie należeć za te zawalone noce, jakieś szkodliwe albo cuś
, no i jeszcze mi wczoraj nad zdjęciami kazał siedzieć... masakra.
Podziękówki dla wszystkich za przemiłe spotkanie i jak wspomniałem w tytule miejsca w hotelach w Krakowie już zajęte na kolejne spotkanie forumowiczów
Jurek
Ja nie wiem jak Wy, ale wreszcie się zdrzemnąłem. W piątek jazda z Jeleniej Góry, korki w Katowicach , wiec przez Kraków do Warszawy...spać poszedłem o 4 rano a zaraz wykłady, po wykładach pizzeria
, po pizzerii mały szał po mieście:)
, rano znów spotkanie forumowiczów, znów pizzeria
, mały szał w hotelu
, znów kilka godzin snu i w poniedziałek do pracy w Warszawie , a przez noc powrót do Jeleniej Góry....
Nawet nie chcę liczyć zaległości i nieprzespanych godzin i to wszystko przez Krzywego.
Chyba mi się jakieś gratis szkolenie będzie należeć za te zawalone noce, jakieś szkodliwe albo cuś
Podziękówki dla wszystkich za przemiłe spotkanie i jak wspomniałem w tytule miejsca w hotelach w Krakowie już zajęte na kolejne spotkanie forumowiczów
Jurek
Sempowicz Jerzy
Zegarkowy sklep internetowy http://www.reloj.pl
Najnowsze dziecko e-sutenera (tak do mnie mówi ten zbok Krzywy) http://www.luzne-zwiazki.pl
Zegarkowy sklep internetowy http://www.reloj.pl
Najnowsze dziecko e-sutenera (tak do mnie mówi ten zbok Krzywy) http://www.luzne-zwiazki.pl
-

Jerzy Sempowicz - Posty: 107
- Miejscowość: Jelenia Góra
Tak się spodziewaliśmy, że przy takiej ilości osób ( ponad 100) to będzie naprawdę czadowa impreza. I taka faktycznie była!
Jedyne czego trochę, żałuję, to zbyt mała ilość rozmów z uczestnikami. Ale, cóż taka praca... cateringu trza pilnować, heheh
Nie wiem co to będzie za rok, ale Krzywy będzie musiał chyba rezerwować salę na 200 osób...
Jedyne czego trochę, żałuję, to zbyt mała ilość rozmów z uczestnikami. Ale, cóż taka praca... cateringu trza pilnować, heheh
Nie wiem co to będzie za rok, ale Krzywy będzie musiał chyba rezerwować salę na 200 osób...
-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 329
Wróć do Nowości / Aktualności na forum
-