ugregusa napisał(a):hmmmmmmm, i temat zachowany
Dodam dla informacji, że Grześkowi chodziło o sytuację, gdy dodajemy załącznik do posta. Po prostu wtedy temat posta kasował się. Grzesiek poprawił to i jest supcio.
lapti napisał(a): my dbamy, pieścimy (każdy to co ma), dokształcamy się podnosząc wartość własnych wypowiedzi, a inni? Zobaczą wysoki PR i piszą choćby 1 posta (masowego z automatu i nikt się DC nie przejmuje - gdzie tu wartość dodana?) i uciekają. Link z tego forum jest na wagę złota... a my je rozdajemy... Jak się zakłada nowy wątek to i tak pole temat nie może zostać puste, więc jednopostowi nawet nie odczują.
Hmm, trochę racji masz, Lapti.
Co prawda 1 link z jakiegoś wątku wiosny nie czyni. I nikt nie wypozycjonuje serwisu na tym linku. Ale...
Rzeczywiście bywają przypadki, że ktoś wpada do nas chyba tylko po to, żeby link zostawić.
Specjalnie dla takich "przypadków" (i nie tylko po to) utworzyłem jakiś czas temu poddział "Reklamujemy się" - tam wrzucamy tego typu wątki.
Możemy pomyśleć nad rozwiązaniem, jakie bywa na innych forach. Mam na myśli np.:
- możliwość posiadania stopki np. od 10 wpisu
- możliwość wstawiania linków do postów od 10 wpisu
lub coś jeszcze innego.
Sam nie wiem. Co o tym myślicie?
lapti napisał(a): A możesz wspomnieć też tym, którzy na zjeździe nie mogli być?
Jasne, że mogę
Chodzi m.in. o:
- artykuły tematyczne na forum (strona główna, działy i poddziały)
- wariantowe stopki w zależności od tematyki wątków (każdy user będzie miał wiele stopek)
- zamrażanie stopek (czyli po napisaniu posta stopka już nigdy się nie zmienia)
- zablokowanie powtarzania stopek na jednej stronie wątku
- wymuszenie otaczania linków w stopkach tekstem (zobaczymy jeszcze)
Ostatnio myślę nad różnymi rozwiązaniami. Z pewnością część z nich wejdzie w życie.
Nasze forum ma być nie tylko najmilszym miejscem merytorycznych dyskusji o ebiznesie w Sieci - ma być także rewelacyjne pod względem seo.