co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
co nowego na forum: nowe działy, funkcjonalności, zmiany, komunikaty, propozycje

Akurat tytuł wątku dałem nieco pod wyszukiwarki, hehe.
Ale fakt faktem: mamy na forum.ebiznesy.pl statystyki!!!
Są bardzo rozbudowane i przejrzyste. Będziemy mieli jak na dłoni wszystko, co się statystycznie u nas dzieje. Od dawna myślałem o statystykach forum, ale zawsze z czasem nie mogłem się dogadać. Teraz się udało w końcu. Dzięki Grześkowi!
Poprosiłem Grześka o naprawienie błędów w działaniu forum i zainstalowaniu nowych modów. Jeśli macie jakieś nowe uwagi lub sugestie, piszcie w odpowiednich wątkach (są już na naszym forum takowe).
Ostatnio wprowadziliśmy z Grześkiem przyjazne tytuły na forum. Zmianę od razu zobaczyłem w Google Analytics: wejścia z wyszukiwarki wzrosły o 20-50% (zaraz po zaindeksowaniu części stron forum). Będą kolejne zmiany, np. mapa XML pod Google.
Na razie przeglądajcie statystyki forum! Link do statystyk znajduje się na stronie głównej na dole - chyba każdy znajdzie link STATYSTYKI :D

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Niby detal, ale z pewnością zwiększy odwiedzalność tej części naszego Forum: nowy przycisk dla wejścia w statystyki forum.ebiznesy.pl.

Image

Zachęcam Was do przeglądania statystyk Forum - fajne informacje można poznać, np. ilu userów dziennie przybywa, w jakie dni jesteśmy bardziej aktywni na forum itp.

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Fajna sprawa

Postprzez Bijser 25 Paź 2010, o 14:44

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Niezły pomysł, sam bym chciał mieć taką opcję na mojej stronce.

Bijser

Wróć do Nowości / Aktualności na forum