Trochę mi się to skojarzyło z dawnymi komunistycznymi instrukcjami dla pasażerów, klientów, ppoż itp. bo trochę przydługie i za dużo oczywistych, czasem banalnych punktów.
pozdrawiam
Andrzej
elenika napisał(a):za dużo oczywistych, czasem banalnych punktów
Piaskowski napisał(a):Radziłbym zmusić każdego z użytkowników forum aby nie chciał ale musiał zapoznać się z NIM przed korzystaniem z forum.
Mówię tu a Tych małych i Tych dużych, o Tych starszych i również Tych młodocianych użytkownikach kochanego forum

Piaskowski napisał(a):Radziłbym zmusić każdego z użytkowników forum aby nie chciał ale musiał zapoznać się z NIM przed korzystaniem z forum
Piaskowski napisał(a):A co z video (np. z YouTube) ? -> jakaś określona rozdzielczość, ilość?
Piaskowski napisał(a):Ingerencja w post (np. mój) odbywać się będzie z poinformowaniem w <Tym wypadku> mnie o Tym?!
Daniel 'siewca' Nakoneczka napisał(a):Można zrobić film, niech regulamin czyta piękna kobieta która będzie rozbierać się po trochu z każdym punktem regulaminu
Daniel 'siewca' Nakoneczka napisał(a):(na mnie nie liczcie, mam chrypkę więc będę niewyraźnie czytał)
oldcowboy napisał(a):Administratorzy MOGĄ ingerować w treść postu, zmieniając ją? A to dość ciekawe podejście do życia. Gdy np. napiszę: "Nie podoba mi się, że zamiast dyskusji merytorycznej są same ataki ad personam", to niezadowolony z treści tego zdania administrator jednym ruchem myszy i kilkoma klepnięciami w klawisze zrobi np takie coś: "Podoba mi się, że zamiast dyskusji merytorycznej są same ataki ad personam, mogę się wyżyć". Paranoja, drogi Mistrzu. NIE akceptuję takiego regulaminu!
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Spytam żonkę, czy nie chce tej fuchy.
Forma pisana wraz z video to znakomity pomysł
To Tyle.nie wiem co znaczy "ref"Proponuję najłagodniej podpiąć refy pod reklamę.
Ktoś mi powie, co to ref?Dodatkowo nakazał bym informowania o tym, że jest to link z refem, tak dla uczciwości. Nie wiem, czy zmuszanie do podawania też linku bez refa będzie dobrym wyjściem, ale trzeba to wziąć pod uwagę.
Wróć do Nowości / Aktualności na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość