Przydałby się kolor np. czerwony na odnośniku, gdy dostaniemy nową PW. Będzie lepiej widoczne
Moje aukcje! - daj zarobić człowiekowi 
-

Kamil 'seven' Lubelski - Posty: 681
- Miejscowość: Łódź
ja na forum jestem bardziej od skryptu niz od grafiki, Paweł tutaj szaleje z grafika a ja z układaniem tego w calość, dzisiaj troszke zmian sie posylalo na forum i bedziemy wdzięczni za sygnały co działa a co nie
zazwyczaj ja w nocy pracuje, zresztą wtedy nie ma nikogo na forum i nie dzieje się duża krzywda jeśli coś się posypie, praca w nocy dla informatyka/webmastera/administratora jest chlebem powszednim
Paweł naciskał mnie abym zrobił tak jak jest obecnie na forum czyli opisy obok działów, mam nadzieje, że to nie będzie Wam sprawiać problemów a jeśli będzie to trzeba będzie molestować Pawła o zmianę
prace nadal trwają
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Widzę, że praca wre nawet w nocy (dodawanie opisów działów)
zazwyczaj ja w nocy pracuje, zresztą wtedy nie ma nikogo na forum i nie dzieje się duża krzywda jeśli coś się posypie, praca w nocy dla informatyka/webmastera/administratora jest chlebem powszednim
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):Elżbieta Kalinowska napisał(a):No i opisy działów forum - wyglądają jakby się coś posypało - to szare (opisy działów) wygląda nie porządnie i nieczytelnie. Wygląda na coś tymczasowego. Poprzednio było porządnie i klarownie. Teraz jest mniej czytelnie.
Zgadzam się. Według mnie lepiej by wyglądało, gdyby wiersze zaczynały się POD nazwą działu, a nie obok i gdyby kolor był bardziej wyrazisty.
Paweł naciskał mnie abym zrobił tak jak jest obecnie na forum czyli opisy obok działów, mam nadzieje, że to nie będzie Wam sprawiać problemów a jeśli będzie to trzeba będzie molestować Pawła o zmianę
prace nadal trwają
Umiejętności: zdolny i chętny, z doświadczeniem w łączeniu wody z ogniem i wykonywaniu niewykonalnego.
Obecnie pracuje na: UBUNTU 10.04 Lucid Lynx
Kontakt:
GG: 4816374
Kontakt:
-

ugregusa - Posty: 106
- Miejscowość: Jelenia Góra
A gdzie zaginęły te graficzki informujące w jakim dziale są nowe posty :>
EDIT :
Haha matko jaki ze mnie baran - nie byłem zalogowany
EDIT :
Haha matko jaki ze mnie baran - nie byłem zalogowany
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 718
Po pierwsze - zmieniłem temat w ogłoszenie. Czemu? Ponieważ jest to jeden z najważniejszych topików na forum i w tym dziale oraz jest lepiej widoczny niż jako przyklejony.
Po drugie - poniżej, zgodnie z prośbą głównego taty forumowego
zamieszczam moje propozycje zmian:
- wyróżnienie informacji o nowej prywatnej wiadomości
Parę razy miałem taką sytuację, że nie zauważyłem informacji o nowej wiadomości na stronie głównej. Dlaczego? Ponieważ za mało się wyróżnia. Co myślicie o wyróżnieniu tekstu "1 nowych wiadomości" np. kolorem czerwonym lub białym?
- wyróżnienie tekstu "Zarejestruj się" dla gości.
Bardziej się rzuca w oczy, nie będzie trzeba długo szukać, jeżeli ktoś zechce się zarejestrować
- odnośnik "Nieprzeczytane posty" pod nieprzeczytanymi postami
Tak, aby działał czyszcząco na listę nieprzeczytanych postów.
Na razie tyle, więcej w tej chwili mi nie przychodzi do głowy.
Po drugie - poniżej, zgodnie z prośbą głównego taty forumowego
zamieszczam moje propozycje zmian:- wyróżnienie informacji o nowej prywatnej wiadomości
Parę razy miałem taką sytuację, że nie zauważyłem informacji o nowej wiadomości na stronie głównej. Dlaczego? Ponieważ za mało się wyróżnia. Co myślicie o wyróżnieniu tekstu "1 nowych wiadomości" np. kolorem czerwonym lub białym?
- wyróżnienie tekstu "Zarejestruj się" dla gości.
Bardziej się rzuca w oczy, nie będzie trzeba długo szukać, jeżeli ktoś zechce się zarejestrować
- odnośnik "Nieprzeczytane posty" pod nieprzeczytanymi postami
Na razie tyle, więcej w tej chwili mi nie przychodzi do głowy.
-

Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):- wyróżnienie informacji o nowej prywatnej wiadomości
Zerknij teraz czy ładnie wygłąda
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):- wyróżnienie tekstu "Zarejestruj się" dla gości.
juz zerkam tylko musze sie wylogowac
Kamil 'seven' Lubelski napisał(a):- odnośnik "Nieprzeczytane posty" pod nieprzeczytanymi postami
to wyświetla nieprzeczytane posty a nie czyni je przeczytanymi, jeśli przeczytasz nieprzeczytany post zmienia on swoj status i z listy nieprzeczytanych postow znika do czasu napisania nowego watku w danym temacie
Umiejętności: zdolny i chętny, z doświadczeniem w łączeniu wody z ogniem i wykonywaniu niewykonalnego.
Kontakt:
Kontakt:
-

ugregusa napisał(a):to wyświetla nieprzeczytane posty a nie czyni je przeczytanymi, jeśli przeczytasz nieprzeczytany post zmienia on swoj status i z listy nieprzeczytanych postow znika do czasu napisania nowego watku w danym temacie
Matko, mój błąd, źle napisałem. Chodziło mi o odnośnik "Oznacz fora jako przeczytane"
-

a wskaz mi link gdzie jest napisane: "Oznacz fora jako przeczytane"
bo ja widzę "Oznacz działy jako przeczytane" i "Oznacz wątki jako przeczytane" i te linki działaja i przenosza po 3 sekundach tam gdzie bylysmy wczesniej bo wcześniej to przenosily do strony glownej
bo ja widzę "Oznacz działy jako przeczytane" i "Oznacz wątki jako przeczytane" i te linki działaja i przenosza po 3 sekundach tam gdzie bylysmy wczesniej bo wcześniej to przenosily do strony glownej
Kontakt:
Kontakt:
-

W tej skórce jest "Oznacz działy jako przeczytane", a u mnie "Oznacz fora jako przeczytane" . Kwestia nazwy, wychodzi na to samo.
Napisz do mnie wiadomość
Niestety nie działa u mnie, nie jest wyróżniony.
ugregusa napisał(a):Zerknij teraz czy ładnie wygłąda![]()
Napisz do mnie wiadomość
ugregusa napisał(a):juz zerkam tylko musze sie wylogowac
Niestety nie działa u mnie, nie jest wyróżniony.
-

- Niepoprawny czas
Przestawcie zegar o godzinę do tyłu, bo teraz jest 17.05, a nie 18.05
Przestawcie zegar o godzinę do tyłu, bo teraz jest 17.05, a nie 18.05
-

- Facebook
Co sądzicie o stworzeniu konta forum.ebiznesy.pl na facebook.com ?
Co sądzicie o stworzeniu konta forum.ebiznesy.pl na facebook.com ?
-

Wróć do Nowości / Aktualności na forum
-