Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Czwórka to nic wielkiego - połowa moich serwisów ma
Natomiast 5 nie mam na żadnym. Tak sobie myślę, że albo Forum jako pierwsze łyknie PR 5, albo blog ebiznesy.pl. Albo pójdą równocześnie, kto wie.
Oczywiście pod warunkiem, że Google nie odejdzie całkowicie od Page Ranku. Miejmy nadzieję, że jednak nie zrezygnują z tego. Cały czas jest to dla nas pewna miara jakości i docenienia przez Google strony / podstrony serwisu. Ale nie tylko - także pomaga nam dbać o linkowanie i przepływ PR w obrębie serwisu.
PS Jak ktoś ma ochotę, to linki do Forum są mile widziane. Śmiało, dodawajcie linki do Forum na własnych serwisach
W końcu to nasze wspólne dobro.
A jednak się pomyliłem. Jako pierwszy PR 5 zdobył mój kurs pozycjonowania
30 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Czwóreczka całkiem fajny wynik. Widzę, że i Facebook podciągnął się do dyszki:)
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | www.spleen.com.pl | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 706
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
it-spleen napisał(a):Czwóreczka całkiem fajny wynik
Czwórka to nic wielkiego - połowa moich serwisów ma
Natomiast 5 nie mam na żadnym. Tak sobie myślę, że albo Forum jako pierwsze łyknie PR 5, albo blog ebiznesy.pl. Albo pójdą równocześnie, kto wie.
Oczywiście pod warunkiem, że Google nie odejdzie całkowicie od Page Ranku. Miejmy nadzieję, że jednak nie zrezygnują z tego. Cały czas jest to dla nas pewna miara jakości i docenienia przez Google strony / podstrony serwisu. Ale nie tylko - także pomaga nam dbać o linkowanie i przepływ PR w obrębie serwisu.
PS Jak ktoś ma ochotę, to linki do Forum są mile widziane. Śmiało, dodawajcie linki do Forum na własnych serwisach
W końcu to nasze wspólne dobro.
Żeby skutecznie pozycjonować, potrzebujesz mnóstwo wiedzy. Zajrzyj na mój blog o e-biznesie do kategorii pozycjonowanie, a znajdziesz tam informacje odnośnie etycznego pozycjonowania stron w Google.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Ja mogę jeszcze dodać serwis facebook oni również mają PR 9 ale ostatnio mieli jeszcze PR10
oj jak fajnie by wyglądała gdyby moja strona miała PR 8 przynajmniej 
Profesjonalny audyt SEO - agencja reklamowa Damtox - pozycjonowanie stron, tworzenie stron, linki sponsorowane
-

damtox_pl - Posty: 90
- Miejscowość: Warszawa
Paweł 'krzywy' Krzyworączka napisał(a):Natomiast 5 nie mam na żadnym. Tak sobie myślę, że albo Forum jako pierwsze łyknie PR 5, albo blog ebiznesy.pl.
A jednak się pomyliłem. Jako pierwszy PR 5 zdobył mój kurs pozycjonowania

Żeby skutecznie pozycjonować, potrzebujesz mnóstwo wiedzy. Zajrzyj na mój blog o e-biznesie do kategorii pozycjonowanie, a znajdziesz tam informacje odnośnie etycznego pozycjonowania stron w Google. Wiedzę w Sieci można podzielić na darmową i płatną. Jeśli chodzi o tę pierwszą, to polecam Ci z czystym sercem profesjonalnie przygotowane kursy e-mailowe.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Masz PR4.
Blog: Zarabianie w Internecie. Zobacz również wartościowe artykuły z kategorii: pozycjonowanie.
- arve_lek
Czy gdzieś linkowałeś forum? Czy tylko, że tak powiem - samoczynnie się rozlinkowało
?
-

vanda - Posty: 210
mi kurs pozycjonowania też pokazuje 4 
mój netbiznes.com miał swojego czasu pr 5...
ale nie zajmuję się nim już tak jak kiedyś to spadło na 3 i tak sobie siedzi na tej pozycji już chyba 2 lata
mój netbiznes.com miał swojego czasu pr 5...
ale nie zajmuję się nim już tak jak kiedyś to spadło na 3 i tak sobie siedzi na tej pozycji już chyba 2 lata
Zobacz narzędzie dzięki któremu zautomatyzujesz Sprzedaż w Internecie swoich produktów lub usług.
SqueezePage w dzisiejszych czasach to podstawa większości biznesów
SqueezePage w dzisiejszych czasach to podstawa większości biznesów
-

SandraMadalinska - Posty: 44
odrobine zchodząc z tematu - jak praktycznie ma się PR do ... odwiedzin, sprzedaży itd
wg mnie to tylko takie łechtanie właściciela serwisu
ok, zaraz powiecie, że ma to wpływ na seo, ale czy aż tak?
wg mnie to tylko takie łechtanie właściciela serwisu
ok, zaraz powiecie, że ma to wpływ na seo, ale czy aż tak?
-

maciejd - Posty: 11
Praktycznie to PageRank nie ma się wcale do odwiedzin, sprzedaży, etc. Wpływ na SEO też jest znikomy (przynajmniej tego PR pokazywanego w pasku).
-

Paweł Królak - Posty: 19
- Miejscowość: Lublin
30 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Nowości / Aktualności na forum
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Elżbieta Kalinowska oraz 3 gości